Руслана застудилась і відморозила пальці, але продовжує надихати Євромайдан

Руслана застудилась і відморозила пальці, але продовжує надихати Євромайдан

Як Руслана проводить ночі на Євромайдані, дізнавалися кореспонденти "ТСН. Особливе".

Поделиться:

Тренер "Битви хорів" Руслана втратила голос і відморозила пальці. Заради євроінтеграції вона скасувала всі заплановані концерти в грудні і стала лідеркою Євромайдану. Від початку тижня вона проводила кожну ніч на мітингу, повідомляє "ТСН. Особливе".

Теплі рукавиці, вязаний шарф, шапка та дві куртки - такою перед учасниками Євромайдану Руслана виходить уперше за тиждень. Каже, тепло вдяглася - заради мами.

"Шле смски хороші і просить, щоби я була в щапці", - пояснює співачка.

А ще напочатку тижня Руслана запалювала публіку напівроздягненою - у футболці.

За кілька днів Руслана відморозила руки та губи. На відміну од мітингувальників, які іноді можуть погрітися біля вогнищ, вона постійно на сцені.

У цю ніч Руслана - вже прийшла без мейкапу. Слухає депутатів польського сейму. І понад силу намагаєтсья подякувати єврочиновникам.

"Вже мені дуже боляче говорити", - зізнається зірка.

Цієї ночі вона переважно говорить - зачитує листи зі скаргами від студентів. А ще - заряджає всіх танцями.

На початку тижня Руслана оголосила голодування, але за день його припинила. Каже, не їсти, не спати і постійно рухатися дуже складно. Але від польової кухні відмовляється.

Її чоловік Олександр Ксенофонтов зізнається - дружина майже виснажена.

"Я просто переживаю, що одного дня вона впаде. Просто впаде. Так як зараз вона виглядає – в неї відморожені губи... Вона, коли приходить додому, не може вийти з машини. Вона падає, її треба витягувати" - розповідає Ксенофонтов.

Він завжди поруч. Постійно намагається зігріти дружину - то кутає її в ще одну куртку, то просить погрітися біля каміну. Чи просто радить, із якими гаслами краще йти до студентів. Руслана переконана, чоловік її розуміє, бо колись і сам стояв по той бік сцени.

"Сашка був у студентському братстві. Тому що в свій час за свій страйк його відправили на війну", - говорить про чоловіка Руслана.

Де черпає сили Руслана, мітингувальники дивуються.

"Вона взагалі – енерджайзер. Це просто вау!" - кажуть люди.

Цього разу Руслана полишає сцену о другій ночі.

Вже післязавтра у неї виступ на дитячому Євробаченні. Але попри це Руслана пообіцяла: ввечері знову буде на Євромайдані.