Руслану на "Битві хорів" переслідує містика - люди плачуть, а техніка ламається

Руслану на "Битві хорів" переслідує містика - люди плачуть, а техніка ламається

Руслана впевнена: уся справа - у шаленій енергетиці хорового співу.

Поделиться:

Зірковий тренер вокального шоу "Битва хорів" Руслана дивується містичним співпадінням на знімальному майданчику. Уся справа - у шаленій енергетиці хорового співу, розказала вона в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда в Украине".

Під час одного з виступів учасники хору Руслани раптом почали плакати. Причому усі 15 вокалістів - як жінки, так і чоловіки. Разом з ними заплакала і сама Руслана.

А ще дає збій техніка, а величезні декорації несподівано падають.

Перший шок для Руслани на "Битві хорів" - учасник спробував її обманути

"Диригент завжди відчуває потойбічні речі, над якими звичайна людина може ніколи не замислюватися, - говорить Руслана. - Якщо б ви могли уявити, яке найвище задоволення може принести диригенту музика, що звучить правильно! І навпаки: коли щось іде не так, людині може стати погано, аж до втрати свідомості. Майже у всіх музикантів спостерігається аритмія".

Руслана зізналася, що містичну дію хорового співу відчула на собі ще, коли вчилася у консерваторії на хорового диригента.

"Не всі в цьому можуть зізнатися, але я зараз вам відкрию таємницю. Як правило, якщо хор добре співає, то учасники, у яких є якісь хвороби, можуть дійсно вилікуватися! Були люди, які одужали на проекті, хоча до цього на них не діяли ніякі ліки. Зі мною таке траплялося в консерваторії. Після співу в хорі міг запросто пройти нежить, грип і навіть запалення легенів", - відверто зізналася співачка.

Нагадаємо, у "Битві хорів" Руслана є наставником хору зі Львова. У першому ефірі проекту свої хори також набрали Гарік Кричесвький (Одеса), Злата Огневич (Донецьк) та Олег Скрипка (Вінниця).

Найкращі виступи шоу "Битва хорів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".