Сцену шоу "Голос. Діти" захопили дуети

Сцену шоу "Голос. Діти" захопили дуети

Хлопці-близнюки та дівчата-подруги підкорили зіркових тренерів.

Поделиться:

Хлопці-близнюки та дівчата-подруги підкорили зіркових тренерів.

Олег Скрипка та Тіна Кароль примудрилися одним натисканням кнопки отримати до своїх команд одразу по двоє учасників. Секрет такої спритності простий – зіркові тренери "вполювали" дуети.

12-річні подруги Даша та Соня приїхали на "Голос. Діти" з Харкова. Вони вчаться в різних школах, але займаються разом у вокальній студії. Виявляється, співати дуетом дівчата почали зовсім випадково. Проте їх голоси звучать разом настільки круто, що Олег Скрипка просто не міг всидіти спиною до сцени. Отож Соня Провоторова і Даша Федоренко в команді Олега.

А Тіні Кароль вдалося отримати "десерт" цього ефіру - братів Мандрікових, які виступали останніми. Вони репери і за допомогою тата вже поставили власну творчість на комерційну основу. Не минуло й кількох секунд запального хіп-хопу, як Тіна натиснула свою кнопку. А за нею це зробили і решта тренерів. Однак ні Світлані, ні Олегу не пощастило переманити близнюків до своєї команди. Тіна не приховувала радості!

Також цієї неділі Тіна Кароль взяла до своєї команди двох дівчаток. 10-річна Діана Піхун приїхала на "Голос. Діти" з невеличкого містечка Вінницької області. На батьківщині вона справжня маленька зірочка. А ще до команди Тіни пішла Крістіна Карабанова. Дівчинка заспівала "Ленінградський рок-н-рол". Проте як рок-н-рольщик Скрипка не старався,"завербувати" Кристину йому не вдалося.

Зате в команді Олега відтепер дівчинка з джазовим голосом Соня Сахарова. Соні 12 років, однак по-дорослому сильний голос вразив зіркового тренера. А ще до Олега відправився Микита Коновалов. Йому також 12 років. І по секрету Микита зізнався, що прийшов на "Голос" не лише заради можливості працювати із зірковим тренером, але й щоб його побачила дівчинка, яка йому подобається.

А LOBODA запросила в свою команду казкову дівчинку Еллі. 11-річна Еліна Сосновська приїхала на "Голос. Діти" з кримського села. Але хіт Уітні Хьюстон I Have Nothing Еля заспівала як справжня англомовна суперзірка.

На жаль, п'ятьом маленьким виконавцям не пощастило отримати зіркових тренерів. Крісла не розвернулися до Міли Сивацької (We Will Rock You), Насті Лисухи ("Кукушка"), Руслана Асанова (What can I do), Михайла Писанка ("Дивлюсь я на небо") та Шефіки Татарисової (татарська пісня). Однак ці діти ще мають можливість заспівати в фіналі.

Починаючи з понеділка, протягом тижня відео з виступами цих виконавців будуть у розділі "Вибір глядачів". Заходьте у розділ і вмикайте відео з виступом дитини, яку бажаєте підтримати. Після цього натискайте на зірочки в нижньому кутку плеєра.

Переможець альтернативного голосування заспіває у фіналі вокального шоу "Голос. Діти" та отримає спеціальний приз від каналу 1+1.