Що актори "Кварталу-95" дарують одне одному на Новий рік?

Що актори "Кварталу-95" дарують одне одному на Новий рік?

Актори "Кварталу-95" уже давно – одна сім'я. І важко згадати скільки Нових років вони зустріли разом

Поделиться:

Актори "Кварталу-95" уже давно – одна сім'я. І важко згадати, скільки Нових років вони зустріли разом. Відповідно за цей час у колективі сформувалася чудова традиція – дарувати одне одному подарунки під ялинку. До прикладу, Олена Кравець ще не вибрала презент для своєї доньки, зате вже придбала для колег. Про це зіркова білявка розповіла сайту 1plus1.ua.

"Я поки тільки встигла підготувати хлопцям із "Кварталу". Зазвичай ми обмінюємося кумедними, іноді символічними подарунками. По-різному буває. Стараємося купувати щось таке, що було б приємно самому отримати. Щось потрібне, важливе, невелике й миле",  - сказала Олена.

А Юрій Корявченков розповів про ще один неписаний закон "Кварталу" - відзначати настання Нового року заздалегідь: "Ми традиційно обмінюємося святковими сувенірами. А ще влаштовуємо новорічну ніч перед новорічною ніччю".

Олександр Пікалов теж не лишає друзів без подарунків і щоразу намагається придбати щось дотепне.

"Про кожну з дрібничок-підколок, які ми презентуємо одне одному, можна розповісти дуже багато історій. Але, гадаю, про таке краще мовчати", - розсміявся Пікалов. А також зізнався, що на цьогорічне свято матиме подарунки не тільки для рідних та колег, а й для себе. Так, спеціально до Нового року прихильник мотоциклів Пікалов замовив омріяну запчастину до свого залізного коня.

А що зіркові гумористи разом підготували для України під ялинку, дивіться 31 грудня у "Новорічному Вечірньому Кварталі" на "1+1".

Новости по теме