Що покажуть у "Голосі. Діти" цими вихідними?

Що покажуть у "Голосі. Діти" цими вихідними?

Цими вихідними, 21 і 22 лютого, Україна побачить одразу два випуски "Голосу. Діти"

Поделиться:

Цими вихідними, 21 і 22 лютого, Україна побачить одразу два випуски "Голосу. Діти". Після "Вокальних боїв" буде оголошено імена учасників, які потраплять до фіналу і зможуть поборотися за перемогу в проекті, пише viva.ua.

Згідно з правилами проекту, Наталя Могилевська, Тіна Кароль і Потап розіб'ють свої команди на чотири тріо, кожне з яких виконає спільну пісню. Виграти "вокальний бій" зможе лише один із трьох. Хто саме - визначить сам тренер. Таким чином, тільки чотири учасники кожної команди продовжать боротьбу в шоу. Далі на маленьких артистів чекає додатковий раунд - нововведення світового формату "The Voice" - учасники заспівають пісню, з якою прийшли на "сліпі прослуховування". І знову тренерам належить вирішувати - цього разу вони зможуть залишити в шоу всього двох учасників від кожної команди. Це один з найскладніших і найдраматичніших моментів для зіркових тренерів. Адже під час багатогодинних тренувань і репетицій вони прикипіли серцем до дітлахів.

"Я з проектом "Голос.Діти" стала багатодітною матір'ю. Це вже другий раз, і ці діти залишаються в моєму серці, залишаються в моїх думках. Я пишаюся, коли бачу їхні успіхи на репетиціях і на сцені, і максимально намагаюся їх підтримати порадою і теплим словом", - розповіла Тіна Кароль.

"Сьогодні я вперше пошкодував про те, що взяв участь у проекті" Голос.Діти". Це неймовірно важко, коли троє хлопців стоять на сцені з залитими сльозами очима, а ти розумієш, що вони вірили тобі, слухали твої поради, старалися. Вони всі під час виступів виймають свою душу і кладуть її на сцену. Для мене кожен з них - переможець. Але такі правила, і з кимось я повинен розлучитися, це вкрай боляче", - зізнався Потап.

Дивіться "Голос. Діти" у суботу й неділю о 21:00. 

Більше новин про проект читайте тут.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ - тут