Що сьогодні покажуть у суперфіналі "Голосу країни"

Що сьогодні покажуть у суперфіналі "Голосу країни"

Україна обере переможця шоу вже цієї неділі

Поделиться:

У неділю, 7 червня, о 21:00, у прямому ефірі каналу "1+1" відбудеться грандіозний суперфінал п'ятого ювілейного сезону шоу "Голос країни". Три місяці країна спостерігала за тим, як найкращі вокалісти проекту долали свій шлях до мрії, і лише четверо з них дійшли до суперфіналу.

За звання "Голосу країни" і любов усієї України боротимуться юний учитель Андрій Лучанко з команди Святослава Вакарчука, переселенець з Донецька і підопічний Тіни Кароль Антон Копитін, самотня мама Тетяна Решетняк з команди Потапа і харизматичний рокер Євген Толочний з команди Олександра Пономарьова.

Для багатьох вокалістів п'ятий сезон "Голосу країни" відкрив нові перспективи в світі музики, допоміг знайти свого слухача, здобути безцінний досвід виступів на великій сцені й працювати з найкращими музикантами, сценаристами, режисерами, хореографами та стилістами. Головна сцена країни чекає найталановитіших вокалістів, де вони кидають виклик своїй нерішучості. У прямому ефірі сміливість та відвагу демонструє музичний продюсер "Голосу країни" Руслан Квінта. У суперфіналі шоу під прапором "Голосу країни" Руслан зробить стрибок з парашутом з висоти 3500 м:

"Не бійтеся сміливих учинків - саме вони можуть змінити ваше життя на краще і наблизити до заповітної мрії. Часом усе, що потрібно для успіху, - це просто заповнити анкету й прийти на кастинг", - радить Руслан Квінта.

У суперфіналі "Голосу країни" продюсери проекту обіцяють багато сміливих постановок, які перенесуть телеглядачів у світ 3D-ефектів. Кожен учасник буде виступати сольно і в дуеті зі своїм тренером. Крім того, у фіналі виступлять фіналісти минулих сезонів проекту: Христина Соловій, Нікіта Алєксєєв і переможець минулого сезону  Ігор Грохоцький.

Ювілейний сезон проекту об'єднує схід і захід нашої країни, учасників з різних куточків України, а українська пісня на сцені "Голосу країни" отримала нове звучання. Для тренерів цей сезон проекту також став особливим:

"Я давно не відчував настільки гостро й сильно, що я справжній українець. Цей проект, як дзеркало, відображає все, що відбувається в нашій країні. Завдяки цьому проекту я змінився. Це як зайти до церкви, помолитися - і стане легше. Так і в "Голосі країни" - наповнюєшся добром і красою та живеш далі", - зізнається зірковий тренер проекту Потап.

7 червня долю фіналістів будуть вирішувати лише глядачі шляхом голосування. Голосування буде здійснюватися в три етапи: під час сольних виступів учасників, дуетів з наставниками та індивідуальних номерів. Після кожного етапу лінії голосувань будуть закриватися, результати підсумовуватися, а в кінці ефіру ведучі назвуть переможця.

Переможець проекту отримає звання Голосу країни, всенародну любов і популярність, підпише контракт із телеканалом "1+1", запише свою пісню і зніме кліп.

Дивіться і голосуйте за улюблених виконавців - 7 червня, 21:00, канал "1+1"!