Що роблять зірки заради стрункої фігури? (ВІДЕО)

Що роблять зірки заради стрункої фігури? (ВІДЕО)

15 кг за 5 тижнів. 

Поделиться:

Британська телеведуча Клер Насир знає ціну успіху. Аби повернутися на телебачення після вагітності, жінка почала відчайдушно тренуватися, а слідкував за цим весь Лондон. В одному із місцевих парків вона по декілька годин стрибала із скакалкою, бігала, займалася кікбоксингом та робила віджимання. Результат не змусив на себе довго чекати. 15 кг за 5 тижнів. Клер - знову в ефірі! І тішить глядачів не тільки прогнозом погоди, але й привабливими формами.

Акторку Келі Озборн на радикальні зміни підштовхнуло не телебачення, а розставання з хлопцем. Ще декілька років тому своїми формами похвалитися Келлі не могла. Навіть, можна сказати, комплексувала з цього приводу. Після розриву їй запропонували взяти участь у танцювальному шоу. За декілька тижнів зірка схуднула на 20 кг, змінила колір волосся та стиль одягу.

Не так давно знаменитою стала модель плас-сайз Крістал Ренн. Своїми апетитними формами та щирою усмішкою вона підкорила найкращі світові подіуми, а з обкладинок глянцю переконувала жінок, що худнути не треба. Та за останні півроку Крістал втратила половину своєї ваги і навіть обличчя змінилося. Що змусило дівчину так змінитися, дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку".