Що Сніданок з 1+1 покаже в новому сезоні

Що Сніданок з 1+1 покаже в новому сезоні

Стартував новий сезон "Сніданку з "1+1"

Поделиться:

Ранкова програма на 1+1, новий сезон якої стартував вчора, 18 січня, підготувала для глядачів багато новинок та сюрпризів, а також обіцяє відкрити секрети залаштунків за допомогою онлайн трансляцій на YouTube та за допомогою додатку Periscope.

Зокрема, вже найближчої п'ятниці "Сніданок" відновить рубрику "КотоП'ятниця" - проект пошуку нових господарів для домашніх улюбленців з притулку. "Для нас цей проект є дуже важливим, тому що це певний соціальний майданчик, який популяризує відповідальність і турботу про тварин. Це також один з напрямів у нашому європейському виборі - адже рівень свідомості суспільства залежить також від відношення до тварин, яке демонструють у ньому люди", - прокоментувала шеф-редактор програми Юлія Жмакіна.

Продовжить свій розвиток у новому сезоні і проект підтримки українських шкіл "Зміни свою школу", що вже отримав величезну популярність серед вчителів і школярів. Його старт надихнув десятки шкіл по всій країні – зйомки сюжетів розписані до кінця березня, а вже навесні ведучі програми особисто завітають в одну зі шкіл, аби на власні очі побачити, наскільки креативними та завзятими є українські школи.

"Сніданок з 1+1" доповниться і новою щоденною рубрикою "Вигравай і забирай" - щодня в ефірі програми з'являтиметься таємна коробка з цінним подарунком. Задача глядачів – за допомогою підказок здогадатися, що в ній. Переможець, що вкаже правильну відповідь на сторінці "Сніданку" в Facebook, отримає подарунок з коробки.

Зміниться також і формат традиційної рубрики "Мій путівник", яка тепер не лише розповідатиме телеглядачам про цікаві пам'ятки українських міст, а й про локальну кухню, українських фермерів, та найсмачнішу вуличну їжу.

Окрім цього, у "Сніданку" з'являться й зовсім нові рубрики. Одна з них присвячена книгам – своєрідний огляд свіжої літератури, а також практичні поради від запрошеної гості – PR директора 1+1 медіа Світлани Павелецької про те, як заохотити до читання дітей, та які книги найкраще для цього підходять.

Також, власну рубрику тепер матиме і одна з ведучих "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, яка разом із психологом проекту Наталією Підлісною розповідатиме про принципи самооборони та поведінки у небезпечних ситуаціях.

Ці та інші новинки очікують глядачів вже найближчим часом. Дивіться "Сніданок з 1+1" по буднях з 6:45 на телеканалі 1+1.