Що змінилось у закладах після візиту інспектора Фреймут?

Що змінилось у закладах після візиту інспектора Фреймут?

Резонансний проект підбиває підсумки першого сезону

Поделиться:

Уперше інспектор повертається до вже перевірених нею ресторанів, щоб з'ясувати, чи є якісь зміни у закладах після інспекції та як живуть герої народного реаліті "Інспектор Фреймут", яких уже встигла полюбити вся країна. Ексклюзивні кадри дивіться у фінальній програмі сезону цієї середи о 22:30 на каналі "1+1".

Команда "Інспектора Фреймут" поїде з повторною перевіркою до закладів, інспекції яких були найрезонанснішими. Чи будуть раді журналістам у дніпропетровському ресторані "Сoast", де власник облив Ольгу шампанським? Чи буде показано сумнозвісну кухню одеського ресторану "Гранат"? Чи враховано поради та зауваження інспектора через півроку після інспекції, дізнаємось уже сьогодні о 22:30.

Також у програмі – підсумки голосувань "Народної премії інспектора Фреймут", безпрецедентного  проекту Ольги Фреймут, покликаного сприяти розвитку професіоналів сфери обслуговування України, та зустріч Ольги Фреймут з претендентами на звання найкращого працівника країни. А ще Ольга поїде в гості до улюблениці телеглядачів – знаменитої Раїси Василівни, 76-річної кухаря з харківської столової, яка забезпечує своїх дітей та онуків і навіть не думає виходити на пенсію. Які плани на майбутнє у героїв-фіналістів голосувань на офіційній сторінці "Інспектора Фреймут" та як змінилося їхнє життя після проекту?

Героїня криворізького випуску  Вікторія,  що працювала посудомийницею у піцерії, - молода мама, яка виховує маленьку дитину сама. Після зустрічі з Ольгою вона повірила у свої сили та змінила життя на краще, знайшла нову роботу, планує здобути вищу освіту. А недавно відвідала "День супермам з Ольгою Фреймут", де отримала натхнення та нові знання для власного розвитку.  

В ефірі "1+1" фінальну серію першого сезону реаліті "Інспектор Фреймут" дивіться цієї середи о 22:30. Повтор у неділю о 12:00.

За підсумками першого сезону, на офіційній сторінці проекту "Інспектор Фреймут" у розділі "Народна премія" з 25 по 31 грудня телеглядачі оберутьсеред найпопулярніших фіналістів "Народної премії інспектора Фреймут" найкращого працівника країни. Найактивніші учасники голосування отримають особливі призи від Ольги Фреймут.

Зауважимо,  що за перший сезон народного реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" команда проекту:

  • побувала у 12 містах України;
  • перевірила 60 ресторанів;
  • вручила 25 нагород;
  • пережила 5 резонансних бійок;
  • перевірила ресторани у п'яти європейських країнах та в Альпах;
  • у Парижі через спробу показати правду про Діснейленд 11 годин провела у в'язниці;
  • особливий випуск програми до Дня ЗСУ викликав неабиякий інтерес у глядачів і збільшив чоловічу аудиторію проекту на 100%;
  • вперше в історії українського телебачення було проведено перевірку Збройних сил НАТО в Німеччині;
  • на прохання "Укрзалізниці" команда інспектора перевірила найпопулярніший експрес-маршрут Київ-Харків.