Щотижня 1+1 роздає 100 тисяч гривень

Щотижня 1+1 роздає 100 тисяч гривень

Відтепер щотижня 1+1 роздає 100 тисяч гривень! "Сто тисяч за правду" - нове шоу на 1+1, в якому кожен учасник має шанс отримати круглу суму грошей.

Поделиться:

Відтепер щотижня 1+1 роздає 100 тисяч гривень! "Сто тисяч за правду" - нове шоу на 1+1, в якому кожен учасник має шанс отримати круглу суму грошей. Для цього не треба бути надерудованим, мати надзвичайну інтуїцію чи логіку, щось придумувати чи здаватися кращим. Щоб виграти 100 тисяч гривень, треба просто казати правду про своє життя.

Щопонеділка ведуча "100 тисяч за правду" Анна Свиридова представляє п'ятірку нових учасників, які протягом тижня будуть змагатися за винагороду, та новий склад журі, який буде оцінювати історії героїв.

"У нашому шоу учасники мають не боятися бути відвертими, бо лише відвертість дає їм шанс виграти велику грошову винагороду", - каже Анна Свиридова.

Протягом усього тижня оцінювати історії життя кандидатів на грошовий приз будуть п'ятеро дуже суб'єктивних суддів. Їх так само, як і учасників, обрали на відкритому кастингу серед тисяч охочих. Щодня з понеділка по четвер вони будуть знайомитися з п'ятьма новими учасниками. У кожному турі судді відправлятимуть одного кандидата додому ні з чим. Наприкінці програми залишиться тільки один учасник. Він отримає путівку до фіналу в п'ятницю, де разом ще з трьома конкурентами змагатиметься за головний приз тижня – 100 тисяч гривень.

Прем'єра соціально-ігрового шоу "Сто тисяч за правду" – у понеділок, 3 червня, о 15:45 на 1+1. Виходити шоу буде по буднях. Цього тижня в журі – власниця автошколи Ольга Байбородина, поет Сергій Пантюк, хореограф Поліна Логунова, організатор свят Богдан Трибой та директор ательє Людмила Савівна. Як учасники шоу збираються витратити омріяні 100 тисяч, журі стане відомо лише після того, як вони викреслять людину зі списку претендентів на приз.

"100 тисяч за правду" - це спільно розроблений формат каналу 1+1 та "Friends Production". Герої шоу цікаві, надзвичайні, нестандартні – яскраві персонажі. Судді теж різноманітні й оцінюють суб'єктивно, керуючись власними цінностями.

"Редакція "100 тисяч за правду" неупереджена, наше завдання - показати стереотипи в нашому суспільстві і продемонструвати, що не все так однозначно, як здається на перший погляд",- каже продюсер проекту Анастасія Лодкіна.