Секс-символ 1+1 виснажується на тренуваннях по 10 годин на добу

Секс-символ 1+1 виснажується на тренуваннях по 10 годин на добу

Тренер екстремального шоу "Вишка" Ілля Кваша у перервах між заняттями із учасниками дивом знаходить час для власних тренувань.

Поделиться:

Тренер екстремального шоу "Вишка" Ілля Кваша у перервах між заняттями із учасниками дивом знаходить час для власних тренувань. Причому на своїх тренуваннях олімпійський призер може проводити по 10 годин на добу.

Про це розказала наставник Іллі Тетяна Мар'янко в інтерв'ю golos.ua.

"Три години вранці - зал, і дві години - вода. Ввечері - те ж саме. Тривалість і складність тренування залежить від етапу підготовки. Ілля дуже багато стрибає. За тренування він може зробити до вісімдесяти стрибків", - розказала пані Тетяна.

Тренер чемпіона уважно спостерігає за всім, що відбувається на знімальному майданчику "Вишки". За її словами, зірки дуже бояться стрибати у воду - але це нормально.

"Деяким учасникам "Вишки" тренування вже сняться, деякі дивляться навколо і не розуміють, як вони взагалі тут опинилися. Але намагаються все. Не боїться тільки дурень або божевільний.

Один з моїх учнів, в дитинстві, тридцять хвилин сидів на трампліні і... плакав від жаху. А я тридцять хвилин чекала, поки він заспокоїться. Потім він стрибнув. Сміливі не ті, хто не боїться. Сміливі - ті, хто може переступити через себе і зробити це", - розкриває таємницю успіху досвідчений тренер.

Нагадаємо, екстремальне шоу "Вишка" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".

Цієї суботи 16 листопада дивіться фінал "Вишки"! Початок - о 20:00.