ТОП-5 оригінальних овочевих рецептів від Руслана Сенічкіна

ТОП-5 оригінальних овочевих рецептів від Руслана Сенічкіна

Народний кулінар ділиться добіркою чудових рецептів

Поделиться:

Мрієте зробити ваші літні сніданки ще більш різноманітними? Готуйте вишукані страви із надкорисних овочів!

Топ-5 оригінальних рецептів від Руслана Сенічкіна саме для вас!

1. Запіканка з макаронів та овочів

Для цієї цікавої збалансованої страви, вам знадобляться макорони, цвітна капуста, броколі, помідори чері, оливкова олія, цибуля, часник, листя шпинату, сіль, перець, сушений базелік і чебрець. Як поєднувати та запікати, дивіться у відео:

2. Капустяний клафуті

Щоби приготувати цю просту страву, візьміть цибулю порей, брюсельську, цвітну капусту, броколі, вершкове масло, яйця, твердий сир, вершки, борошно, кедрові горішки. Що робити далі, знає Руслан Сенічкін:

3. Фріттата з овочами

Їство із загадковою назвою - не що інше, як омлет із сиром, овочами, цибулею та солодким перцем. Також з-поміж інгредієнтів - вершкове масло, оливкова олія, часник, яйця, паприка і сіль. Детальний рецепт – у ролику:

4. Мафіни з броколі і сиром

Щоби приготувати ці яскраві кекси, поєднайте вершкове масло, цукор, яйця, борошно, розпушувач, сіль, куркуму, перець, твердий сир. Про нюанси розкаже народний кулінар у відео:

5. Запіканка з броколі та цвітною капустою

Корисна і смачна запіканка готується надзвичайно просто! Вам потрібно лишень змішати броколі, цвітну капусту, яйця, цибулю, листя базиліку, куркуму, твердий сир, перець духмяний, сіль, розпушувач і борошно. Подальші кроки прокоментує Руслан Сенічкін:

Нагадаємо, Руслан Сенічкін нещодавно випустив другу кулінарну збірку. Книжку народного кухаря "Сніданки для дітей" можна замовити на сайті.