Сенічкін, Анатоліч і Барбір нагодують киян запашними млинцями

Сенічкін, Анатоліч і Барбір нагодують киян запашними млинцями

Ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" стануть учасниками "Фестивалю вуличної їжі", який відбудеться в ці вихідні в Києві.

Поделиться:

Ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Анатолій Анатоліч стануть учасниками "Фестивалю вуличної їжі", який відбудеться в ці вихідні в Києві.

У суботу, 26 квітня, всім любителям смачно поїсти на вулиці вони презентують свої фірмові гарячі млинці.

Рецепт найніжніших млинців з начинкою вигадав сам Руслан Сенічкін. Це  одна з найулюбленіших страв усіх "сніданківців". Особливо смачні ці млинці зі сковорідки, і саме так їх подаватимуть покупцям телезірки.

З авторськими млинцями від Руслана Сенічкіна добре смакує фірмовий компот "Сніданку з 1+1" – ягідний або грушевий з лаймом і корицею.

Також у вуличному меню "Сніданку з 1+1" є: ароматні грінки з різноманітними начинками,  брускети зі смаженими баклажанами, помідорами та сиром моцарела, брускети з оселедцем, маринованою цибулею і гранатом, брускети з вершковим сиром і зеленню, соковиті фахітас із соусом сальса.

Всі зібрані кошти "Сніданок з 1+1" передасть на доброчинність.

Фестиваль вуличної їжі відбудеться у Києві 26-27 квітня. Місце події: парковка "Даринок". Вхід вільний. Початок об 11:00.

"Місія фестивалю – змінити ставлення до вуличної їжі у міщан і у тих, хто її готує, – заявляють організатори. – Ми віримо в те, що їжа на вулиці може бути справді смачною і корисною".