Сенічкін та Анатоліч зібрали два мікроавтобуси іграшок на благодійній вечірці

Сенічкін та Анатоліч зібрали два мікроавтобуси іграшок на благодійній вечірці

Свій подвійний день народження ведучі "Сніданку з 1+1" відсвяткували благодійною вечіркою.

Поделиться:

Ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін і Анатолій Анатоліч відгуляли свій подвійний день народження, влаштувавши зіркову вечірку. Замість подарунків гості приносили іграшки, які сніданківці передадуть малятам "Охматдиту".

Іграшок було зібрано стільки, що їх довелося вивозити двома мікроавтобусами.

Благодійна вечірка відбулася вчора, 30 вересня, у київському "Радіобарі". Свято встановило абсолютний рекорд за кількістю зірок на квадратний метр. Першими прийшли Маргарита Січкар, Дядя Жора (Вадим Мічковський), Олександр Пономарьов.

"Олександр Пономарьов з'явився на нашій вечірці. Це означає що ми дійсно популярні!" - жартував Анатоліч, звертаючись до Сенічкіна.

Настрій у сніданківців був чудовий. З кожним гостем купа іграшок збільшувалася, так що дуже скоро Руслану і Анатолічу довелося не просто складати подарунки, а буквально закидати їх нагору.

Привітати ведучих "Сніданку з 1+1" прийшли Світлана Лобода, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Дмитро Шуров, Стас Костюшкін з гурту "Пара нормальних", Катя Осадча, Лідія Таран, Ігор Посипайко, Наталія Юсупова (Ветвицька), Володимир Горянський, Віктор Павлік, зірковий десант "Голосу країни" Іван Ганзера, Наталія Гордієнко, Тоня Матвієнко, Анна Ходоровська...

До слова, Аня Ходоровська прийшла разом з тренером шоу "Вишка", олімпійським призером Іллєю Квашою. Майже весь вечір обоє трималися разом - шоу лише готується до старту, а стрибки у басейн вже помітно зблизили учасницю та тренера.

Ведучі 1+1 теж відзначилися. Марина Леончук та Людмила Барбір приготували своїм напарникам особливий сюрприз.

"Нам здається, що Руслан і Толіч влаштували змагання - хто краще пожартує над Леончук і Барбір. Тому тепер прийшла наша черга "помститися", - проголосили ведучі і вручили вручили іменинникам... їх портрети! Шаржі на Анатоліча та Сенічкіна вони малювали самі.

А Соломія Вітвіцька попросила Анатолія Анатоліча бути тамадою на її весіллі, яке відбудеться у листопаді.

Та авторами найбільшого сюрприза стали самі Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч - Анатоліч виступив зі своєю групою "Правила граматики", а пісню за мотивами хіта Стаса Михайлова "Без тебя" вони феєрично заспівали разом з Сенічкіним.

"Найцікавіше - це коли нас запитують: "Де можна почути вашу групу?" - почав виступ Анатоліч. - І я відповідаю - "Ніде!". Це правда. Але сьогодні буде справжній квартирник, і до нас приєднається сам Руслан Сенічкін".

Пісню "Без тебя" Руслан і Анатоліч виконували двічі - на біс. Причому вже під час другого разу за Сенічкіним надійно закріпилося прізвисько Руслан Михайлов.

Сюрпризом вечора були яскраві футболки від дизайнера Ніни Ямкової із зображенням мультяшних Сенічкіна, а також Анатоліча. Такі ж футболки незабаром будуть розіграні на офіційних сторінках телеведучих.

А ще були представлені смачні фірмові цукерки Сніданку з написами "Сенічкін", "Анатоліч" від LOL&POP.

А спеціальний святковий торт для гостей спік учасник шоу "Пекарський турнір" на 1+1 Олександр Трофіменков.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч та Руслан Сенічкін народилися з різницею в один день - 26 та 27 вересня відповідно.