Сенічкін вирушає на львівський Форум видавців презентувати ідею та обкладинку своєї книги

Сенічкін вирушає на львівський Форум видавців презентувати ідею та обкладинку своєї книги

Ведучий "Сніданку з 1+1" і народний кулінар Руслан Сенічкін готує до видавництва книжку рецептів вітамінних сніданків.

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з 1+1" і народний кулінар Руслан Сенічкін готує до видання книжку рецептів вітамінних сніданків. У суботу, 13 вересня, у Львові він покаже шанувальникам обкладинку майбутньої збірки, розповість про ідею книжки, запросить усіх охочих написати свої пропозиції, рецепти, поради, а також проведе кулінарний майстер-клас. 

Зустріч відбудеться на кулінарному майданчику Форуму видавців у ресторації "Тераса на Ринку" (площа Ринок, 1). Початок – о 12:00.

Ще зовсім недавно Руслан Сенічкін не наважувався навіть підійти до плити, а тепер він – незмінний ведучий кулінарної рубрики "Сніданку з 1+1" і експерт приготування смаколиків. Його книжка – для  всіх, хто робить в кулінарії перші кроки.

"Події, які відбуваються в житті вперше, запам'ятовуються назавжди. Колись я вперше смажив яєчню, а вона пригоріла. Вперше випікав пиріг – забув покласти начинку... Але я не зупинявся і готував, готував, і в мене зрештою виходило!  І от я вже готую до друку першу кулінарну книжку, а допомагає мені класна команда "Сніданку з 1+1"! Цю добірку ми робимо для всіх, хто хоче вперше щось приготувати. Люди, не бійтеся, у вас все вийде!", - ділиться емоціями Сенічкін

До збірки увійдуть рецепти корисних і смачних сніданків. Кожен з них Руслан Сенічкін випробував та особисто переробив. 

"За цими рецептами я готував страви вперше у житті. І ці вони справді вийшли суперсмачними  з першої спроби. Тож я хочу сказати всім: немає нічого неможливого! І в мене вже є непоганий досвід і секрети, якими я готовий ділитися", -  запевняє Руслан.

Під час зустрічі Сенічкін влаштує майстер-клас приготування осінніх мафінів з виноградом та сиром.

Цікаво, що гості зможуть записати свої побажання, поради та ідеї рецептів в спеціальну гостьову "книгу". Найкращий увійде до збірки Руслана Сенічкіна, а ще один рецепт він відтворить у кулінарній рубриці в ефірі "Сніданку з 1+1". 

Найактивніші учасники кулінарної фан-зустрічі з Русланом Сенічкіним дістануть приємні сувеніри – теплі  "плетені" чашки для ранкового чаю від "Сніданку з 1+1" та Wannabe Decor. Ну і, звичайно, Руслан обов'язково частуватиме своїх гостей.