Сенічкін їздив за коровами, а Анатоліч – за Роббі Вільямсом

Сенічкін їздив за коровами, а Анатоліч – за Роббі Вільямсом

Ведучі "Сніданку з 1+1" пригадали найяскравіші моменти літа.

Поделиться:

Нова команда ведучих "Сніданку з 1+1" розказала, чим запам'ятається їм це літо. Так Анатолій Анатоліч побував на найкращому у своєму житті концерті, а Марічка Падалко дізналася, що її сина зарахували в 1 клас.

Руслан Сенічкін ледь не збив корову

- Ледь корову не збив в Карпатах. Їх там дуже багато. І всі привчені до самостійності ще змалечку – виходять з хати і йдуть собі в гори. Ну, і персуваються по дорогах, як хочуть. Я зрозумів, що справжні господарі Карпат – це корови, кози, а вже потім гуцули.

Ніхто не постраждав. Але одного разу я відстань у 10 км їхав десь хвилин 15, тому що попереду йшла корова. Я їй сигналив – вона "ні в какую".

Анатолій Анатоліч побачив Роббі Вільямса

- У мене найяскравіше враження – це поїздка на концерт Роббі Вільямса в Штутгарт на початку серпня. Це було дуже круто! Найкращий концерт, який я коли-небудь бачив.

Людмила Барбір пішла на тихе полювання

- Нарешті вперше за кілька років збирала гриби! Кілька років поспіль в мене просто не виходило поїхати в Карпати в потрібний період. Але цього разу вдалося.

Та, звісно, подія № 1 – це те, що я в команді "Сніданку з 1+1".

Марічка Падалко відправляє сина в 1 клас

- Найбільше враження від літа – це перший день, 1 червня, коли я дізналася, що мого Мішу зарахували до першого класу. Це найсильніше переживання, тому що я про це думала щодня протягом року. А 1 червня я побачила Мішу Соболєва в списках зарахованих.

Марина Леончук змінила роботу

- Найбільша подія літа – це новий виток у кар'єрі, перехід з ТСН до "Сніданку з 1+1". Я справді дуже важко погоджувалася, тому що думала, що я абсолютно інформаційна ведуча. Для мене самої це несподіванка! Я достатньо азартна та весела людина.

Я була відкрита і щира в ТСН і, напевно, ще більше цього з'явиться у "Сніданку".

Нагадаємо, до команди ранкових ведучих також приєднався Єгор Гордєєв. Разом з Марічкою Падалко вони по черзі будуть вести випуски ТСН.