Сенічкін заради "Великих перегонів" готовий пропускати роботу

Сенічкін заради "Великих перегонів" готовий пропускати роботу

Ведучі 1+1 з нетерпінням чекають старту наймасштабнішого шоу "Великі перегони".

Поделиться:

Ведучі 1+1 з нетерпінням чекають старту наймасштабнішого шоу "Великі перегони". Так Соломія Вітвіцька зізналася, що сама хотіла б стати учасницею такого неймовірного проекту, Лідія Таран в захваті від талантів ведучого Фоззі, а Руслан Сенічкін відчуває, що буде передивлятися "Великі перегони" ледь не цілодобово.

Ведучі  каналу 1+1 розказали, чому варто дивитися шоу про подорожі, екстрим та перевірку почуттів на міцність.

Руслан Сенічкін:

- Якщо у вас не вистачає грошей на штучний адреналін, який ви можете купити в аптеці або у коханої медсестри, щоб стало струйово, можна стрибати з парашутом, спробувати банджи-джампінг, кататися на вєліку і навіть жбурляти сніжками у даішників. А ще можна дивитися "Великі перегони" на каналі 1+1. Якщо буде можливість, я дивитимусь це шоу по телевізору. Можливо, навіть не вийду в ефір "Сніданку з 1+1" і буду передивлятись "Великі перегони" :).

Андрій Доманський:

-  Над цим шоу працюють дві близькі мені людини – це ведучий Олександр Сидоренко, відомий під псевдонімом Фоззі, і режисер Ігор Іванович Гусєв, більш відомий під псевдонімом Ігор Іванович Гусєв.  Я захоплююся людьми, які зважуються на далекі подорожі! Особисто для мене кожен вихід з дому – це вже подорож. І екстремальні вчинки я схвалюю - якщо у виконанні інших людей.

Лідія Таран:

- З ведучим "Великих перегонів" Фоззі ми разом працювали у ранковому шоу та в футбольній тематиці. І я можу сказати, що він яскрава особистість з прекрасним почуттям гумору!  Я б дивилася будь-яку програму з ним у ролі ведучого, а тим більше настільки захоплюючу та масштабну як "Великі перегони". Знаю, що у цього проекту відмінний бюджет, і вся команда класно працює. Тому для глядачів "Великі перегони" - це чудова можливість здійснити справжню подорож навколо світу.

Дмитро Комаров:

- Звичайно, я дивитимусь! Хіба я можу не побачити шоу, котре напряму пов'язане з моєю професійною діяльністю?! Адже це шоу про подорожі, аналогів якому ще не було в Україні. Люди, котрі готові відправитися у навколосвітню подорож, - божевільні, в хорошому сенсі слова. Таких небагато, але, на щастя, вони є. Учасники "Великих перегонів" близькі мені по духу.

Соломія Вітвіцька:

- По-перше, "Великі перегони" - це програма про подорожі, що саме по собі цікаво. По-друге – про екстремальні подорожі. А найголовніше – це перевірка на міцність почуттів, дружби, стосунків між закоханими, родичами. Все дуже масштабно і по-справжньому! Речі, які відбуваються з героями, реальні. Мені здається, будь-яка людина із задоволенням взяла б участь у такій програмі. Я, можливо, і сама би погодилася!

Звичайно, я дивитимусь "Великі перегони"! Я думаю, що це дуже реалістично-глобально-складний психологічно для багатьох учасників проект. Напевно, кожен глядач намагатиметься ще й себе перенести в ту чи іншу ситуацію, щоб вирішити: "А як би вчинив я?!"

Нагадаємо, реаліті-квест "Великі перегони" стартує на каналі 1+1 найближчої суботи, 13 квітня. Початок - о 20:00.