Сенсації у Новому Iнспекторі Фреймут: Таргани і битий посуд у школі за 100 тисяч гривень

Сенсації у Новому Iнспекторі Фреймут: Таргани і битий посуд у школі за 100 тисяч гривень

У вівторок, 1 грудня, глядачі "1+1" побачили четвертий випуск Нового Інспектора Фреймут. Ведуча програми Ольга Фреймут зробила сенсаційну перевірку елітної української школи. З'

Поделиться:

У вівторок, 1 грудня, глядачі "1+1" побачили четвертий випуск Нового Інспектора Фреймут. Ведуча програми Ольга Фреймут зробила сенсаційну перевірку елітної української школи. З'ясувалося, що висока ціна за навчання у закладі не завжди впливає на якість і умови.

У Боярці, яка знаходиться поруч із українською столицею, є елітна школа "Леді". Приватний пансіон шляхетних дівчаток на своєму офіційному сайті пропонує найкращі умови проживання і навчання для своїх юних леді за 100 тисяч гривень на рік. Але Новий Інспектор отримав багато листів з наріканнями від батьків учениць дорогого закладу. Тож було вирішено вирушити на інспекцію!

Брудний друшляк у компоті, какао з петрушкою, смердюча ганчірка і бульйон, який стояв просто на підлозі. Вже з перших кроків на кухні стало зрозуміло: харчуються шляхетні дівчата зовсім не шляхетними стравами.

Далі почалась перевірка холодильників, яка шокувала всю команду програми. У це важко повірити, але в ньому зберігаються продукти з цвіллю та несвіжі яйця. Навіть головний технолог закладу, яка, до речі, була в замурзаному вбранні, не відразу зрозуміла, що зіпсувалося у пакеті – чорнослив чи гриби.

Очевидно, що скарги не були даремними. Батьки сплачують великі гроші, які явно йдуть не на вишукану їжу та прибирання на кухні.

Далі – ще гірше. Сирий фарш лежав на капустяному листі, зі стелі на продукти капала вода і всюди були таргани! Ольга Фреймут помітила:

"Тут багато тарганів. І я знаю, чому вони не йдуть. Вони люблять антисанітарію, а у вас дуже брудна кухня!"

Наостанок Інспектор вирішила перевірити поверхню для напівфабрикатів за допомогою своєї міні-лабораторії. Результат був готовий вже за 15 секунд – 953. Страшенне перевищення норми.  

Потім Ольга Фреймут вирушила до зали й марно сподівалася, що її вже нічого не вразить. Брудні скатертини, засмальцьований і битий посуд. Кейт Міддлтон ніколи не пила би чай з такого "фамільного" посуду. В інтернеті написано, що в школі "Леді" прививають високі моральні цінності, але надщерблене горня може вплинути на світогляд дитини більше, ніж вся теорія.

І найголовніше – батьки вважають, що за такі гроші вони отримують український "Оксфорд", але виявилось інше. В класі для інформатики немає комп'ютерів, а вчителі не проходять спеціальних елітних курсів. Попереднє навчання для наставників проводить засновник… І воно дуже аматорське.

Новий Інспектор Фреймут не змогла дати позитивний відгук і рекомендувати школу "Леді". Ведуча так і сказала наостанок: "Я не раджу цю школу ні друзям, ні ворогам".

Нагадаємо, перевірки шкіл у різних куточках України стали однією з найбільш резонансних тем минулого сезону проекту "Новий Інспектор Фреймут".

Дивіться щовівторка о 22:00 на каналі 1+1.

Повний випуск сенсаційної перевірки команди проекту Новий Інспектор Фреймут:

Новости по теме