Сергій Лазарєв сформував свою команду

Сергій Лазарєв сформував свою команду

Останньою учасницею його команди стала Анастасія Андреєва

Поделиться:

Минулого тижня Ані Лорак обрала останню, 14-ту учасницю, тому сьогодні просто насолоджувалася співом учасників. Першим з колег, хто наздогнав Кароліну, став Сергій Лазарєв. Останнє місце в його команді зайняла чарівна Анастасія Андреєва.

Понад усе Настя мріє дарувати людям такі ж світлі емоції, як і її улюблена виконавиця. Саме на "Голосі країни" Андреєва зробила перший крок до втілення заповітного бажання. І доля винагородила її за рішучість. Із першої ж ноти дівчина зацікавила Сергія Лазарєва і він натиснув на червону кнопку. На останніх секундах виступу "Обираю тебе!" запалало й на кріслі Тамари Гвердцителі. Проте Настя віддала перевагу тому, хто повернувся першим.

"Коли я натиснув кнопку й побачив вашу усмішку, то зрозумів, що ви абсолютно впевнені в собі. Ви прийшли отримувати задоволення. І вам неважливо, що ви бачите перед собою спини. Ви співаєте для публіки і кайфуєте!" - звернувся наставник до підопічної.

Нагадаємо, що також до команди Сергія Лазарєва увійшли наступні учасники:

Ірина Островська

Ігор Скаржинець

Анна Зотьєва

Дмитро Гедровіч

Денис Скринніков та Микита Савенков

Роман Голубєв

Валерія Шевченко

В'ячеслав Рибіков

Лідія Скорубська

Надія Хільська

Андрій Шамрай

Анна Корсун

Ольга Мельник

Вже наступної неділі вони стануть суперниками. Їхньому тренеру доведеться обирати, хто з них гідний залишитися в проекті після невомовно напружених та складних батлів. Не пропустіть!