Сергій Жигунов розповів, чому із задоволенням зіграв мерзотника в серіалі "Вероніка"

Сергій Жигунов розповів, чому із задоволенням зіграв мерзотника в серіалі "Вероніка"

У боротьбі за кохання головній героїні цієї стрічки доведеться зіткнутися з інтригами, зрадою і обманом.

Поделиться:

Сьогодні, о 20:30 на "1+1" стартує серіал "Вероніка. Втрачене щастя". У боротьбі за кохання головній героїні цієї стрічки доведеться зіткнутися з інтригами, зрадою і обманом. Чи не найбільше життя Вероніці псуватиме негідник Парменков, якого на екрані втілив Сергій Жигунов. У інтерв'ю kp.ru популярний актор зізнався, чим його підкорила роль мерзотника.

"Герой проживає багате життя, його грати цікаво. З ним трапляються неймовірні речі, акторські задачі стоять незвичні, тому я так старався під час роботи. Історія божевільна за сценарієм. Я коли прочитав, що Вероніка в Біскайській затоці вичавлює око акулі, як навіжений ходив кілька днів – сміявся. Слава богу, цієї сцени в остаточному варіанті немає, але взяти участь у такій історії одразу захотілося. Автори сценарію нічим не обмежували себе, тому вийшло майже як у фільмі "Індіана Джонс", - розповів Жигунов.

Зазвичай Сергій грає світлих героїв, тому спробувати себе в ролі негідника йому було особливо цікаво.

"Образ, нетиповий для мене, але було кумедно. Я зіграв уже стільки позитивних ролей… А негативні герої завжди яскравіші. Тут же взагалі Карабас-Барабас вийшов", - сказав Жигунов.

Не пропустіть прем'єру серіалу "Вероніка. Втрачене щастя" уже сьогодні о 20:30 на "1+1".