Серіал "Сила. Повернення додому" стартує з 1 липня

Серіал "Сила. Повернення додому" стартує з 1 липня

Драматична історія кохання турецької красуні підкорила глядачів у всьому світі. В Україні прем'єра серіалу "Сила. Повернення додому" - на каналі 1+1.

Поделиться:

Сила - це ім'я турецької дівчини з неймовірною долею. Вона народилася у бідному селищі, але виховали її багатії зі Стамбула. І ось, коли Сила зросла у розкоші, здобула чудову освіту, знову опинилася на батьківщині. Дівчину повернули обманом, аби вона розплатилася за чужі помилки. Серіал "Сила. Поверненя додому" став справжньою сенсацією у багатьох країнах. Канал 1+1 покаже його українським глядачам.

Прем'єра "Сили" відбудеться у понеділок 1 липня. Дивіться серіал по буднях о 17:10. Повтор кожної серії - наступного дня о 10:20.

Нагадаємо, головну роль у "Силі" зіграла актриса Джансу Дере, відома глядачам 1+1 за серіалом "Величне століття. Роксолана" (Фірузе).

Нещодавно Джансу дала ексклюзивне інтерв'ю програмі "ТСН. Особливе".

- Ніколи не думала про те, чи змогла б я вийти заміж за незнайому людину, як це зробила моя героїня у серіалі "Сила", - зізналася 33-річна актриса. - Хоча ця традиція і досі існує в Туреччині.