Серіал "Справа честі" змінив життя Олексія Чадова і Агнії Дітковскіте

Серіал "Справа честі" змінив життя Олексія Чадова і Агнії Дітковскіте

Сьогодні о 21:30 на "1+1" стартує серіал "Справа честі"

Поделиться:

Сьогодні о 21:30 на "1+1" стартує серіал "Справа честі", який став доленосним для зіркового подружжя – Олексія Чадова і Агнії Дітковскіте. Саме на знімальному майданчику цієї стрічки між парою, яка раніше розірвала стосунки, знову спалахнули почуття. Аби вдруге не втратити найдорожчої людини, Чадов запропонував Агнії одружитися. Акторка погодилася й ще 2012 року пішла під вінець із Олексієм. А місяць тому Дітковскіте народила коханому сина. Нині акторку сповнює відчуття всеохопливого щастя й вона ділиться ним із прихильниками, пише kp.ru.

"Я найщасливіша мама, дружина й донька! Дай Боже всім вам відчуття гармонії. І цінуйте кожен подих, кожну пташку, яка пролітає повз, адже це і є те, що ми любимо, і те, що важливе – Життя! А все інше – дрібниці! Живіть, кохайте і будьте коханими!" - написала Агнія у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, Чадов і Дітковскіте познайомилися 2006 року на зйомках фільму "Спека". Тоді Агнії було всього 17. Однак вік коханої аж ніяк не став на заваді щирим почуттям.

"У нас із самого початку все було по-справжньому. Я побачив Агнію і якось одразу відчув, що вона – моя людина. Із кожним днем я дедалі більше переконуюся в тому, що не помилився", - зізнавався в інтерв'ю Олексій.

Не пропустіть прем'єру серіалу "Справа честі", який змінив життя Чадова і Дітковскіте, уже сьогодні о 21.30 на "1+1".