Серіал "Величне століття. Роксолана" став лідером на українському ТБ!

Серіал "Величне століття. Роксолана" став лідером на українському ТБ!

8 жовтня канал"1+1" розпочав показ найдорожчого проекту в історії турецького телебачення, який з успіхом пройшов у багатьох країнах світу, серіалу "Величне століття. Роксолана".

Поделиться:

8 жовтня канал "1+1" розпочав показ найдорожчого проекту в історії турецького телебачення, який з успіхом пройшов у багатьох країнах світу, серіалу "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління могутнього султана Османської імперії Сулеймана Великого і його пристрасну любов до чарівної української красуні Роксолані.

Прем'єра серіалу "Величне століття. Роксолана", яку показали на 1+1, в 17:10, 8 жовтня, зібрала частку в 16,4% глядачів від 18 до 54 років всієї України (ЦА каналу). Рейтинг серіалу склав 3,1%.

Особливо відзначимо, що в слоті виходу прем'єри (17:10-19:30) 1+1 був лідером українського ефіру за часткою глядачів 18-54, як по всій Україні, так і в містах з населенням від 50 тис. чоловік і вище (вибірка 50тис +).

Протягом 65 серій, глядачі зможуть спостерігати за долею сильної та неординарної українки на "1+1" з 8 жовтня (з понеділка по п'ятницю) о 17:15.