Шанувальники "Світу навиворіт" провели Комарова та Дмитрієва у нову експедицію (ВІДЕО)

Шанувальники "Світу навиворіт" провели Комарова та Дмитрієва у нову експедицію  (ВІДЕО)

Вчора команда екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" вирушила у нову подорож

Поделиться:

Вчора команда екстремального тревел-шоу Світ навиворіт вирушила у нову подорож - до Непалу, де мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зніматимуть восьмий сезон програми.

Проводжати Світ навиворіт в нову захоплюючу експедицію приїхали брат і сестра Дмитра, дружина Олександра Ірина, а також численні шанувальники програми, які зустріли мандрівників в аеропорту з подарунками.

Дмитру подарували ікону, щоб оберігала у далеких мандрівках. А одна з шанувальниць привезла для нього екзотичну статуетку з Танзанії, куди вона поїхала працювати після перегляду Світу навиворіт.

Понад годину Дмитро та Олександр фотографувалися з бажаючими, роздавали автографи і приймали побажання в дорогу.

Дмитро показав шанувальникам подарунки, які він приготував непальцям. Вишиванки, шаровари, традиційні жіночі прикраси, віночки, сопілки та інші сувеніри з українською символікою зайняли окремий рюкзак.

Крім того, мандрівники взяли з собою звичні для них продукти, в тому числі і сало, якими планують пригощати непальців. Дмитро зізнався, що особливу цінність в цій експедиції має звичайний чорний хліб:

"Чорний хліб в Непалі на вагу золота, адже там його не роблять. Ми будемо вчитися готувати непальські страви і пригощати місцевих жителів українськими продуктами. Плануємо навіть спробувати приготувати банош в Гімалаях".

Загальний багаж мандрівників без ручної поклажі склав цілих 103 кг, оскільки, крім необхідних похідних речей, які вони докуповували буквально по дорозі в аеропорт, вони везуть ще фото та відеотехніку.

Після тривалих прощань, Дмитро Комаров запевнив прихильниць, що вони можуть бути спокійні, адже непальські дівчата йому не до вподоби:

"Всі дівчата гарні, але мені до вподоби українки", - сказав Дмитро.

Нагадаємо, під час тривалої експедиції в Непал, Дмитро Комаров і його напарник та оператор Олександр Дмитрієв піднімуться до базового табору Евересту, розшукають українських авіаторів в місті Покхара, побувають в джунглях Читван і відвідають гірське королівство Мустанг, правителю якого планують піднести в подарунок булаву.

Вони намагатимуться розшукати скальп людини йєті та зустрітися з живою богинею Кумарі. Але одним з головних завдань екстремальної команди в Непалі, за словами Дмитра, є пошук секрету щастя для українців:

"У Непалі, одній з найбідніших країн світу, люди відчувають себе щасливими. Ми хочемо розпитати їх і дізнатися, чому так, в чому секрет їхнього щастя".

Чи зможе команда "Світу навиворіт" відкрити секрет щастя непальців, глядачі побачать в цьому році на телеканалі "1+1".

Новости по теме