Увага! Оголошено Джентльменський набір!

Увага! Оголошено Джентльменський набір!

Чоловіки, віком від 18 до 30 років, не одружені, які хочуть змінити своє життя та стати Справжніми Чоловіками або Джентльменами.

Поделиться:

Група проекту "Від пацанки до панянки" готується до третього сезону. Цього разу Школа Справжньої Пані візьметься за …чоловіків!

На кастинг запрошуються молоді неодружені чоловіки у віці від 18 до 30 років. Основна вимога до претендентів - бажання змінити своє життя, щоб стати справжнім джентльменом.

- Два сезону "Від пацанки до панянки" показали, що нашим вихованкам важко знайти собі підходящого молодого чоловіка, - пояснює продюсер проекту Оксана Кучерова. - Тепер ми всі розуміємо, якою має бути справжня пані. Але де ж справжні кавалери? Де "Джеймси Бонди", за яких нашим дівчатам хотілося б вийти заміж?

Майбутні джентльмени житимуть у вишуканому маєтку за межами столиці та навчатимуться за спеціально розробленою для них програмою, що включає етику, естетику, українську і іноземну мови, столовий етикет і багато іншого. Велика увага в "Школі Справжніх джентльменів" приділять фізичної підготовки вихованців.

- Якщо пані повинна бути доброю, жіночною і гарною господинею, то джентльмен просто зобов'язаний бути мужнім, - коментує Оксана Кучерова. - Справжній чоловік не повинен боятися брати на себе відповідальність, тому ми зробимо великий акцент на психологічному аспекті потенційних джентльменів. Основний викладацький склад буде чоловічим - джентльменів повинні виховувати чоловіки. Але директором Школи залишиться пані Наталія Адаменко. Так що, дівчата, шикуються в чергу! Адже в Школу справжніх джентльменів потраплять лише 10 чоловіків, і лише троє стануть фіналістами.

Приз, як і у випадку з панянками, переможець вибере сам - значна грошова сума або ж реальна можливість продовжити власний розвиток.

Щоб взяти участь у кастингу, заповніть анкету на сайті 1+1 в розділі "Кастинги":

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ