Шок на "Пекельній кухні": з проекту пішли одразу троє

Шок на "Пекельній кухні": з проекту пішли одразу троє

Холоднокровний Арам Мнацаканов попрощався одразу з трьома кухарями.

Поделиться:

У шоу "Пекельна кухня. Битва харакетрів" стався безпрецедентний випадок - одразу троє учасників залишили проект. Причому дві дівчини відправилися додому за власним бажанням.

Вечеря, яка є головним випробуванням для кухарів, виявилася провальною! Вперше у сезоні на позиції су-шефів стали самі учасники "Пекельної кухні". І це призвело до катастрофи - гості ресторану не могли дочекатися замовлень по дві години! Голодні й розчаровані люди просто йшли геть з ресторану "Пекельної кухні". Дивлячись на таку картину, суворий Арам Мнацаканов прийняв єдине вірне у такій ситуації рішення - він зупинив роботу обох кухонь і закрив свій заклад.

Відтак номінантів на вигнання мали назвати обидві команди. Від червоних у номінацію потрапили Іван Ломейко (саме він був су-шефом, але більше кричав на підлеглих, ніж працював) та Назар Гоменюк. 23-річний Назар - найслабша ланка команди. Минулого разу хлопець сам хотів піти з проекту. А нинішня номінація стала для нього фатальною.

У синіх на позиції су-шефа працював Дарвін Седеньо. Саме він мав назвати найслабших учасників команди. І тут Дарвін показав себе з такої сторони, з якої його ще ніхто не бачив. Він вирішив скористатися нагодою і "злити" свого найсильнішого конкурента Тимофія Гаєвого. Пекельний шеф Арам Мнацаканов був шокований - на його думку, це було вкрай нечесно. Не відомо чим би все скінчилося, якби удар на себе не взяла Лілія Ромашкіна. Аби врятувати "життя" на проекті подрузі Віті Костомасі (а вона потрапляє в номінацію вже не перший раз), Ліля сама вийшла на "розстріл" до шефа і мужньо зняла кітель.

- Віта, вона зробила це заради тебе, - сказав шеф, коли Ромашкіна вже була за дверима. - А ти зможеш зробити те саме?

І тоді кітель зняла Віта Костомаха - вона стала третьою вигнанницею цього вечора.

- Хто ще хоче піти з "Пекельної кухні"? - спитав Мнацаканов у своїх підопічних. Однак більше сміливців не знайшлося.

Рішучий настрій шефа пояснила згодом ресторанний критик Дар'я Цивіна: "Він зробив учасникам пропозицію. Йому не шкода попрощатися з будь-ким з них".

Мнацаканов неодноразово підкреслював, що йому потрібні кухарі найвищого класу. Від тих, хто не дотягує до піднятої планки, він позбавляється.

Окрім вечері в учасників було ще кілька можливостей проявити себе. Спочатку шеф влаштував конкурс українських страв з екзотичних продуктів. Проте від деяких "шедеврів" він реготов так сильно, що майже падав під стіл. А потім Мнацаканов отримав кілька абсолютно гнітючих страв у конкурсі, де учасники думали, що складають меню для суперників, а насправді мусили готувати те, що намудрили, самі.

Вже наступного четверга у шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" станеться несподіване. Оскільки занадто багато кухарів залишили проект, шеф задумає влити свіжу кров. Кого він приведе на "Пекельну кухню"? Та хто наступним вилетить з проекту? Початок о 21:30.