Шуров і Галич розповіли, яким насправді був Кузьма

Шуров і Галич розповіли, яким насправді був Кузьма

У середу, 20 травня, у столичному "Палаці Спорту" відбудеться концерт пам'яті Андрія Кузьменка

Поделиться:

У середу, 20 травня, у столичному "Палаці Спорту" відбудеться концерт пам'яті Андрія Кузьменка. На ньому найкращі виконавці країни постануть із щирими та душевними піснями "Скрябіна". Зокрема, для глядачів зіграють Дмитро Шуров з "Pianoбой" і Женя Галич із гурту "O.TORVALD". Сьогодні ці музиканти завітали до "Сніданку з "1+1" і розповіли, що заспівають для Кузьми - друга й колеги, який пішов так рано.

"Ми з Андрієм перетиналися на фестивалях протягом двох-трьох років і співали разом одну пісню "Бультер'єр", а ще "Любити платити". Тож на Київському концерті ми зіграємо першу, а на Львівському ці дві", - розповів Женя Галич.

А Дмитро зізнався, що дуже хотів виконати свою улюблену "скрябінівську" композицію "Годинник". Однак її заздалегідь "забронював" Віктор Павлік.

"Я дуже люблю цю пісню, ми її навіть вивчили з сином і граємо для свого задоволення. А на концерті я виконаю пісню Кузьми, яка називається "Шампанські очі". Вона про любов. І дуже круто, що її мало хто знає. У мене буде привід донести людям, що в Кузьми, крім загальновідомих хітів, є величезний масив дуже душевних пісень", - сказав Дмитро й поділився спогадами про покійного музиканта.

Як Шуров і Галич познайомилися з Кузьмою? Яким чином він змінив їхні життя? Як Андрій насправді поводився за лаштунками концертів? Дивіться у відео онлайн:

Телеверсію концерту пам'яті Кузьми дивіться скоро на "1+1".