Як скандали та піар-акції допомагають зіркам триматися на хвилі шоу-бізнесу

Як скандали та піар-акції допомагають зіркам триматися на хвилі шоу-бізнесу

Новий випуск "Зіркової хроніки" - уже в неділю о 12.25

Поделиться:

Щодня вони під прицілом преси! Гарні, стильні, відомі… Їм украй потрібно, щоб про них говорили, писали.  Комусь допомагають вигадані плітки;  хтось підливає олії у вогонь популярності нескінченними публічними романами, а дехто навіть вдається до прорахованих скандалів!

Скандали та піар-акції зірок – уже давно невід'ємний атрибут публічного життя.

Цього тижня у "Зірковій хроніці": 

Що привело до зали Феміди Ірину Білик, Дашу Астаф'єву та Славу з "Неангелів"?

"Моїй мамі подзвонили шанувальники й розповіли, що вийшла газета, – я не можу це видання навіть назвати журналом, – і що там опублікована дивна інформація про мене. Після прочитання цієї статті мою маму забрали в лікарню", - розповідає Ірина Білик.

Заступається за колегу Дар'я Астаф'єва: "Може, це і жорстоко з мого боку, але я б узагалі запровадила смертну кару. Я просто вішала б тих, хто пише гидоту!"

Який учинок  Наталії  Могилевської  спровокував її колишнього Олександра Ягольника на оприлюднення "брудної" білизни співачки?  Та як телероман артистки ледь не зіпсував їй стосунки?

Хто  розлучив Юрія Фальосу та Машу Гойю?

Чи були щирими поцілунки солісток гурту Тату?

Що змушує знаменитих холостяків Діму Білана, Миколу Баскова, Сергія Лазарева штучно створювати навколо себе ореол колекціонерів жіночих сердець?

Яке запитання Катерини Осадчої довело Ірину Білик до істерики? Та чи домовляється  телеведуча зі своїми героями про прорахований скандал?

Ви думали, що знаєте про зірок усе? Ми покажемо більше. "Зіркова хроніка", у неділю, о 12:25, на "1+1"!