Скліфосовський, 19 і 20 серії. Сергій хоче забрати Ларису і сина до Німеччини

Скліфосовський, 19 і 20 серії. Сергій хоче забрати Ларису і сина до Німеччини

Поліна повідомляє Пастухову про смерть їхньої дитини. У Кості з Анею остаточно псуються стосунки. Він зрозумів, що не готовий до сімейного життя...

Поделиться:

Дивіться серіал "Скліфосовський" на каналі 1+1.

Вівторок, 30 липня

Початок - 20:15

19 серія

Поліна повідомляє Пастухову про смерть їхньої дитини. У Кості з Анею остаточно псуються стосунки. Він зрозумів, що не готовий до сімейного життя, і після недовгих вагань сказав дівчині про це. Виїхати Ані допомагає Салам. Сергій, як і раніше, намагається повернути Ларису, але тепер його розмова предметна: він пропонує нову роботу в німецькій клініці, подружнє життя і гідне майбутнє для їхнього сина. Несподівано для батьків Нікіта навідріз відмовляється їхати до Німеччини.

20 серія

Батьки Костика незадоволені його розривом з Анею. Втомившись від безвідповідальності сина, вони відмовляються забезпечувати його. Лариса повідомляє Зименську, що нікуди не збирається виїжджати і залишається в Скліфі. У відділення привозять породіллю з підозрою на інсульт. З'ясовується, що викривлення рота спричинив не напад - жінка просто перестаралася з силіконом. Брат пацієнтки Антон намагається зав'язати стосунки з Анею.