Скліфосовський, 23 і 24 серії. Зименська вирішує звільнити Поліну

Скліфосовський, 23 і 24 серії. Зименська вирішує звільнити Поліну

Нова пацієнтка – немолода виконавиця романсів Введенська з переломом. Аня відразу впізнає її, бо це одна з улюблених співачок Костиної бабусі, про що онук, звісно, не знав

Поделиться:

Дивіться серіал "Скліфосовський" на каналі 1+1.

Четвер, 1 серпня

Початок - 20:15

23 серія

Нова пацієнтка – немолода виконавиця романсів Введенська з переломом. Аня відразу впізнає її, бо це одна з улюблених співачок Костиної бабусі, про що онук, звісно, не знав. Введенська готується до найгіршого: в молодості циганка нагадала їй смерть від першого перелому. Зименська вирішує звільнити Поліну й просить Брагіна посприяти їй у цьому. У Кості помирає батько. У стресовому стані Костя сідає за кермо й збиває дівчину.

24 серія

У Скліфі масові травми – привезли постраждалих від вибуху. Аня припускається помилки при операції, і пацієнтка помирає. Підлітку з серйозними травмами потрібне термінове переливання крові, але його мати несподівано навідріз відмовляється підписати згоду на операцію і погрожує залучити поліцію, якщо лікарі підуть проти її волі. Коли з'ясовується, що жінка – сектантка, Брагін замикає її у підсобці, і Салам проводить операцію.