LOBODA забрала останнього учасника шоу "Голос. Діти"

LOBODA забрала останнього учасника шоу "Голос. Діти"

Для талановитих дітей на шоу "Голос. Діти" це був останній шанс потрапити в команду зіркового тренера. Олег Скрипка укомплектував свою команду першим, а LOBODA – останньою.

Поделиться:

Для талановитих дітей на шоу "Голос. Діти" це був останній шанс потрапити в команду зіркового тренера. Олег Скрипка укомплектував свою команду першим, а LOBODA – останньою.

У неділю, 9 грудня, глядачі побачили останній епізод сліпих прослуховувань шоу "Голос. Діти". Зіркові тренери мали взяти до своїх команд останніх учасників. Це один з найбільш хвилюючих моментів проекту! У команді Олега Скрипки вільними залишалося всього два місця, а у Тіна Кароль та LOBODA – по три.

Однак малі виконавці намагалися не давати волю хвилюванню. Досвід інших учасників показав: чим впевненіше поводитися на сцені, тим більше шансів сподобатися зірковим тренерам. 10-річна Віка Калашнікова вийшла на сцену "Голосу" з хітом I Fill Good. І Олег Скрипка не міг встояти перед хвилею такого драйву та оптимізму. Він натиснув кнопку – тепер у його команді лише одне місце.

Олег не став довго чекати. Останнім його "бійцем" стала Настя Кузів з Івано-Франківської області. Настя дуже хотіла саме до команди Скрипки – "Олег – мій голос!" постійно повторювала за кулісами дівчинка. До неї повернулися одразу два тренери, Олег і Тіна. Та, напевно, у Тіни Кароль не було жодних шансів.

З цього моменту Олег Скрипка сидів обличчям до сцени. Проте Тіні Кароль знадобилося зовсім обмаль часу, щоб його наздогнати. Одну за одною вона забрала до своєї команди трьох дівчат. Спочатку тренер повернулася до 10-річної Марини Черкасової, а потім навіть приєдналася до неї на сцені. Наступною в команду Тіни відправилася Софія Тарасова, яка своїм виступом змусила тренерів танцювати. А останнє місце дісталося Поліні Югай – дівчинці, яка знає все не тільки про музику, але й про кавуни та дині.

До цього часу LOBODA не натискала своєї кнопки. Тож у дітей тепер вся надія на неї. Валерія Хоменко змусила Світлану вперше розвернути своє крісло. "У тебе феноменальний голос!" - захоплювалася Лєрою LOBODA.

Останні місця у команді тренера дісталися двом хлопцям. 13-річний Богдан Денис вразив Світлану виконанням пісні Селін Діон. А ось Арсенію Бикову навіть слова не довелося вчити – він заспівав знамениту пісеньку "Тро-ло-ло". Цікаво, що у житті Арсеній дуже любить рок і фанатіє від пісень Цоя.

Тренери повністю укомплектували свої команди. Але цього вечора тренерські крісла не розвернулися до Улєнгії Дубрової, Нікіти Ляха, Полліанни Рижак та  Людмили-Аіссати Боллі. Нагадаємо, на сайті "Голос. Діти" триває альтернативне голосування глядачів.

У понеділок, 10 грудня, відео з виступами дітей, до яких не розвернулися крісла зіркових тренерів, з'явиться у розділі "Вибір глядачів". Вмикайте відео з виступом виконавця, якого бажаєте підтримати, а потім натискайте на зірочки у нижньому кутку плеєра.

Виконавець, який набере найбільшу кількість "лайків", заспіває у фіналі шоу "Голос. Діти" та отримає спеціальний приз від каналу 1+1.