Сенічкін поділився рецептом найкращого шкільного бутерброда

Сенічкін поділився рецептом найкращого шкільного бутерброда

Цієї суботи, 5 вересня", "Сніданок з "1+1" зустрівся з прихильниками на фестивалі Family Day

Поделиться:

Цієї суботи, 5 вересня, "Сніданок з "1+1" зустрівся з прихильниками на фестивалі Family Day, організований журналом "Лиза". На затишній галявині київського парку "Перемога" народний кулінар у компанії з Людмилою Барбір та дієтолога Галини Незговорової провели урок здорового харчування для школярів та їхніх батьків.

Зокрема, розповіли, що краще класти діткам до ланч-боксів. Так, окрім сухофруктів, горішків, яблучок та бананів експерти порадили пакувати малечі поживні апетитні бутерброди, рецепт яких є у книзі "Сніданки для дітей".

"Дієтолог не рекомендує використовувати білий хліб, радше візьміть цільнозерновий з висівками або з горішками. Кілька крапель оливкової чи соняшникової олії, листя салату та куряче м'ясо (відварити грудинку або злегка підсмажити, однак без скоринки, так корисніше). Далі використовуємо печені овочі, наприклад, болгарський перець, баклажан, трішки моркви та помідор. Ще одним шматочком хлібу накриваємо зверху", - розповів  Руслан Сенічкін. А також наголосив, що "бутербродну башточку" варто загортати у харчову плівку, а не в папір. Тим паче не в газетний.

Цікаво, що такий апетитний обід кулінар порадив пакувати школярам порціонно, аби ті не кришили  й мали змогу пригостити друга. Дітлахи на майданчику розбирали ці бутерброди на ура та наминали за обидві щоки. А ще Сенічкін переконаний, що готувати з дітьми надзвичайно весело, тож запросив не тільки батьків, а й малечу до перегляду "Сніданку" у будні на "1+1".

Разом із Русланом, Людмилою Барбір та Галиною Незговоровою із гостями фестивалю спілкувалися Наталія Підлісна (автор рубрики "Зелена ділянка"), Павло Богорад (спорт).

Затишні меблі на фірмовому майданчику "Сніданку з 1+1" від Gagarin. А іграшки-подарунки - від Тойдеко Україна.

Щасливі повідомити, що вже 11 і 12 вересня команда ранкового шоу завітає до Львова, де, зокрема, презентують книгу "Сніданки для дітей" на Форумі видавців.