"Сніданок з 1+1" на сімейному фестивалі Family Day

"Сніданок з 1+1" на сімейному фестивалі Family Day

Уже завтра, 5 вересня, у київському парку "Перемога" пройде сімейний фестиваль Family Day, участь в якому візьме "Сніданок з 1+1"

Поделиться:

Уже завтра, 5 вересня, у київському парку "Перемога" відбудеться сімейний фестиваль Family Day, участь в якому візьме "Сніданок з 1+1". На фестивалі буде представлена ексклюзивна зона "Сніданку". Початок об 11:00.

На гостей фестивалю чекає багато розваг, спілкування з ведучими програми Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним, подарунки та декілька майстер-класів.

Зокрема, автори підручника "Сніданки для дітей" Руслан Сенічкін та дієтолог Галина Незговорова проведуть урок правильного харчування для школярів і розкажуть про його важливість для збереження здоров'я дитини. Мова піде про головні складові поживних сніданків та шкільних обідів. Експерт-дієтолог розповість про корисні каші, фрукти та овочі, поділиться тим, які страви варто класти діткам в ланч-бокси. Також Руслан Сенічкін відкриє секрет рецепту найсмачнішого бутерброда, яким буде частувати маленьких відвідувачів фестивалю.

Ведуча рубрики "Зелена ділянка" Наталія Підлісна розповість та продемонструє, як правильно підбирати рослини для балкону, а фітнес-експерт Павло Богорад проведе тренування для всіх охочих.