"Сніданок з "1+1" розповів про успішних зірок, які дуже рано народили (ВІДЕО)

"Сніданок з "1+1" розповів про успішних зірок, які дуже рано народили (ВІДЕО)

Ці зіркові мами поставили на перше місце дітей й водночас змогли збудувати приголомшливу кар'єру

Поделиться:

Кар'єра чи сімя? Ці зіркові мами поставили на перше місце дітей й водночас змогли збудувати приголомшливу кар'єру. Сьогодні "Сніданок з "1+1" розповідав про знаменитих жінок, яким рання вагітність не завадила досягнути світової слави.

Одна з найвідоміших моделей світу Наталія Водянова народила сина Лукаса на піку кар'єри - у 19 років. Молода модель працювала до 8-го місяця вагітності: багато знімалася для різних журналів і охоче позувала перед фотокамерами у сукнях вільного крою, які дизайнери створювали спеціально для неї. А вже за шість тижнів після пологів повернулася на подіум. Ще стрункішою, ніж була до вагітності. Зараз у Наталії Водянової вже троє дітей -сини Лукаc, Віктор та донька Нева. І весь вільний від роботи час вона проводить із ними.

А володарка вісімнадцяти статуеток Греммі - Арета Франклін завагітніла ще раніше - у… 12. Народила хлопчика Кларенса, а вже за два роки, у 15, народила другого - Едварда. Дотепер Королева американського соулу не називає імені батька своїх дітей. Їх виховувала рідна тітка співачки, а сама Арета у цей час будувала музичну кар'єрою. Зараз у 73-річної Франклін четверо дітей і статок у 60 млн доларів. Незважаючи на такий важкий старт, талановитій матусі все ж вдалося домогтися неймовірного успіху в своїй професії.

Супер-модель Нікі Тейлор  прикрасила обкладинку журналу "Vogue" у рекордні для видання … 15 років! Мабуть, саме через такий ранній успіх дівчина швидко подорослішала.  Свого першого чоловіка,  Мета Мартинеза, красуня зустріла у 18 років. За три місяці вийшла заміж, а вже через дев'ять народила близнюків Джейка і Хантера. Якось в інтерв'ю вона зізналася: "Я була молода, і мені здавалося, що він і є моя любов. Але на появу дітей я ніяк не розраховувала". Не зважаючи на те, що незабаром пара розлучилась, про дітей Нікі ніколи не шкодувала. "Жодна карєра не варта материнського щастя. Тепер я це точно знаю", - говорила популярна модель.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн: