Сніданок з 1+1 знаходить господарів для безпритульних тварин

Сніданок з 1+1 знаходить господарів для безпритульних тварин

Уже протягом місяця щосереди у прямому ефірі редакція програми "Сніданок з 1+1" знаходить господарів для безпритульних собак та котів.

Поделиться:

Уже протягом місяця щосереди у прямому ефірі редакція програми "Сніданок з 1+1" знаходить господарів для безпритульних собак та котів. Журналісти знаходять тварин, які потребують домівки, та яких, на жаль, на наших вулицях дуже багато, обстежують їх у ветеринара, миють та чистять і пропонують небайдужим глядачам забрати додому нового улюбленця. Відео тут: http://www.youtube.com/watch?v=ouga2sg7Goo&

Юлія Жмакіна, шеф-редактор програми "Сніданок з 1+1", розповідає: "На жаль, ми не в змозі влаштувати усіх тварин, які живуть на вулицях, але будемо допомагати тим, кому зможемо. Сподіваюся, наша ініціатива приверне увагу людей, та українці самі забиратимуть безпритульних тваринок додому".

Проект координує журналістка "Сніданку з 1+1" Ніна Грушецька. Вона збирає інформацію із соціальних мереж, притулків та просто від людей, відшукує собак і котів та опікується ними. "Останнім часом забагато стало з'являтися інформації про те, як у нас жорстоко чинять із вуличними тваринами. Нещодавно до нас у "Сніданок з 1+1" приходила принцеса Майя фон Гогенцолерн із Німеччини, яка зверталася до світової спільноти зі скаргою щодо звірячого ставлення до тварин в Україні. Усе це і надихнуло нас на проект - потрібно робити хоч щось, а не просто читати усі ці жахливі новини про масові розправи над собаками і котами, та хитати головою", - каже Ніна.

Отже, якщо ви знаєте про безпритульних тварин, яким потрібна домівка, та не можете забрати їх до себе, будь-ласка, пишіть нам у Facebook на сторінку http://www.facebook.com/groups/320118124706123/?ref=ts