Сьогодні у шоу "Багаті теж плачуть" – Євро 2012 зсередини

Сьогодні у шоу "Багаті теж плачуть" – Євро 2012 зсередини

Вже сьогодні о 20:15 телеглядачі побачать передостанню, сьому серію шоу "Багаті теж плачуть" на каналі 1+1.

Поделиться:

Вже сьогодні о 20:15 телеглядачі побачать передостанню, сьому серію шоу "Багаті теж плачуть" на каналі 1+1.

Камалія, Ольга Громова та Наталя Ветвицька поділяться секретами догляду за собою.

Уколи краси, філлери, антицелюлітний масаж, фехтування, домашній тренажер як у самої Мадонни – на що тільки не підуть жінки, якщо бюджет витрат на себе необмежений.

Ольга Громова зізнається, що ненавидить своє відображення у дзеркалі та використовує усі досягнення косметологічної індустрії , аби виглядати молодше. Як саме це відбувається? Знімальна група вирушила за Ольгою до косметолога на чергову болісну процедуру.

Наталя Ветвицька вирушає до аюрведичного салону своєї кращої подруги – Євгенії Тимошенко. Виявляється, що у доньки ув'язненого екс-прем'єр-міністра в центрі Києва є власний шматочок Індії – елітний СПА-салон. У індійських майстрів Наталя замовляє собі процедуру для релаксу.

Камалія працює над своєю фігурою вдома – в їх із Захуром "золотому замку" є і власний басейн, і джакузі, і сауни, і тренажерний зал, і масажний кабінет. "Зірка має бути без целюліту" – заявляє співачка, і вирушає на свою улюблену процедуру "пилосос". Жорсткий антицелюлітний масаж Камалії робить… її сестра.

У житті родини Вороніних тим часом – подія року: Євро 2012. Юлія вирушає разом з Андрієм на підготовчі збори української футбольної команди до Туреччини. Уперше на телеекрані - унікальні інсайдерські кадри того, як саме готувалися до епохального чемпіонату зірки українського футболу. Та як проходили будні дружин гравців національної збірної під час матчів європершості.

Зрештою, після вильоту української команди з Євро, Андрій та Юля запросили учасниць шоу до себе в Одесу.

Чому ця подорож закінчиться сльозами для Ольги Громової та зіпсованим настроєм для Наталі Ветвицької – можна дізнатися сьогодні ввечорі на 1+1 (понеділок, 15 жовтня, о 20:15).