Соліст гурту O.Torvald Женя Галич став обличчям бренду Kia в Україні

Соліст гурту O.Torvald Женя Галич став обличчям бренду Kia в Україні

Бренд Kia в Україні заново відкриває для себе Celebrity Marketing завдяки співпраці з солістом рок-гурту.

Поделиться:

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», ексклюзивний дистриб'ютор бренду Kia в Україні, з радістю повідомляє про старт співпраці з Женею Галичем, фронтменом гурту O.Torvald, який представляє Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2017».

Бренд Kia в Україні заново відкриває для себе Celebrity Marketing завдяки співпраці з солістом рок-гурту O.Torvald Женею Галичем, який став «обличчям» Kia в нашій країні.

Kia - автомобільний бренд, що динамічно розвивається, активно впроваджує інновації в життя і ставиться до своїх численних шанувальників та клієнтів як до однієї великої дружної сім'ї. Крім того, Kia входить у четвірку лідерів автомобільного ринку, при цьому кросовер Kia Sportage з минулого року тримає пальму першості як найпопулярніша модель в Україні.

Ці цінності виявилися близькими і Жені Галичу, солісту групи O.Torvald, яка виконує надзвичайно актуальну, сучасну музику і розвінчує стале уявлення про рок-музикантів як про «хуліганів», приділяючи велику увагу соціальній складовій в текстах своїх пісень.

10 травня в одному з найбільших дилерських центрах Kia в Україні відбулася церемонія підписання контракту між «Фалькон-Авто» та Женею Галичем, яка дала старт тривалій співпраці. В рамках цього проекту музикант представлятиме бренд Kia і активно сприятиме зміцненню іміджу марки в Україні.

«Фалькон-Авто» надзвичайно радий можливості підтримати Женю Галича, який разом зі своєю командою O.Torvald представлятиме Україну на конкурсі« Євробачення 2017». Наша співпраця не обмежиться періодом проведення популярного пісенного конкурсу, а триватиме протягом півтора років. При цьому прихильники Kia побачать Женю не тільки на різних маркетингових подіях бренду Kia, але і за кермом ефектного Kia Sportage в комплектації GT-Line, ключі від якого я із задоволенням передаю Жені, - сказала генеральний директор «ФАЛЬКОН-АВТО» Ніна Васадзе.

Нагадаємо, що дружина Жені Галича стала першою в Україні власницею абсолютно нового Kia Rio, який рок-музикант подарував дружині на честь народження сина.

Новости по теме