Соломія Вітвіцька та стилісти 1+1 вирушають на FASHION WEEK в Одесу

Соломія Вітвіцька та стилісти 1+1 вирушають на FASHION WEEK в Одесу

Особлива ведуча 1+1 отримала запрошення провести фінал найпрестижнішого в Україні конкурсу молодих дизайнерів.

Поделиться:

З 27 по 29 червня команда стилістів каналу 1+1 на чолі з Ілоною Намазовою, а також ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька, візьмуть участь у головній fashion-події цього літа. Ukrainian Fashion Week традиційно відкриває HOLIDAY FASHION WEEK в Одесі.

За три дні показів планується переглянути 25 колекцій українських дизайнерів та два trend-show – спеціально дібрані summer looks, які будуть представлені у показах від Corner Concept Store та fashion-show Black&White. Імена учасників програми HFW: Анастасія Іванова, BEKh, BEVZA, BOBKOVA, Elena BURENINA, PODOLYAN, VOROZHBYT & ZEMSKOVA, Elena BURBA, kamenskakononova, Julia AYSINA та ін.

Стилісти 1+1 відвідають всі покази, щоб визначити варіанти співпраці та актуальні ідеї для стилю телеведучих у новому сезоні. Важливо, що для створення ефірних образів стилісти каналу завжди обирають моделі українських дизайнерів.

Центральною подією в рамках Holiday Fashion Week буде 29 червня фінал XIV Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу "Погляд у майбутнє". Цього дня на всю країну стане відоме ім'я нової зірки світу моди. Вести конкурс довірили особливій ведучій 1+1 Соломії Вітвіцькій. Голова журі Конкурсу – Лілія Пустовіт. Нагадаємо, що переможцями цього конкурсу у різні часи були такі знані та успішні вітчизняні дизайнери, як Андре Тан, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Артем Климчук, Ксенія Марченко, Олександр Каневський, Маша Рева, Володимир Подолян та інші.

Щодня на гостей HFW чекатимуть fashion-вечірки, презентації, покази на спеціальних локаціях.