Соломія Вітвіцька у Львові експромтом улаштувала концерт для вояків

Соломія Вітвіцька у Львові експромтом улаштувала концерт для вояків

Ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька у Львові організувала концерт на підтримку воїнів, які зовсім скоро вирушать у зону бойових дій на схід України.

Поделиться:

Ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька у Львові організувала концерт на підтримку воїнів, які зовсім скоро вирушать у зону бойових дій на схід України. Телеведуча сама зібрала команду артистів. А одразу  після заходу майже два десятки хлопців сіли до автобусу, щоб фактично вирушити на війну.

Концерт відбувався на території військового навчального центру, де готують добровольців.

"Минулого тижня ми організовували концерт для прикордонників у київському шпиталі. Я саме збиралася до Львова й подумала, що хлопців із Західної України теж треба підбадьорювати. Подзвонила офіцерам, і вони порадили влаштувати концерт для добровольців, які вирушають на Схід", - розповідає Соломія Вітвіцька.

За словами ведучої, вдалося зібрати справжній "дівочий десант". Наприклад, учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блессінг заспівала українські хіти "Я піду в далекі гори", "Коломийки" та інші. Співачка принесла солдатам свої диски, листівки з побажаннями, дитячі малюнки та освячені в церкві іконки. У концерті взяли участь Оксана Муха та молода виконавиця Мія.

Деякі хлопці після концерту сіли в автобус і вирушили на полігон. Зовсім скоро вони можуть опинитися в зоні бойових дій.

"Було важко стримувати сльози. Хлопці рішуче сідали в автобус і їхали захищати Батьківщину. Всі їх проводжали оплесками", - не стримує емоцій Соля.

А вже наступного дня Соломія Вітвіцька провела доброчинний концерт групи "Українські барви", яка таким чином відзначила своє 15-річчя.

"20% від продажу квитків підуть на придбання одноразових хірургічних наборів для польових шпиталів, оскільки саме через не надану належним чином першу допомогу бійці можуть втратити після поранень руки-ноги", - каже Вітвіцька.