Соломія Вітвіцька випила кави з фанатами

Соломія Вітвіцька випила кави з фанатами

Особлива ведуча 1+1 зустрілася зі своїми "френдами" з соцмереж. Соломія показала, як насправді відбуваються її прямі ефіри, а потім вся дружня компаня випила кави.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька має вже 30 тисяч фанів на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Ювілейна цифра стала чудовим приводом запросити інтернет-друзів у гості.

У четвер 11 квітня до студії, де проходять ефіри "ТСН. Особливе", завітали ті, хто відгукнувся на запрошення Соломії і пройшов попередню реєстрацію. Аби познайомитися з улюбленою ведучою особисто, дехто подолав сотні кілометрів -"френди" приїхали з Вінниці, Сум, Хмельницького та інших міст України.

Екскурсія розпочалася за півгодини до початку прямого ефіру. Вітвіцька зустріла гостей у гримерці, де наводила останні штрихи до свого особливого образу. Зачіска, яскрава сукня, високі підбори - не минуло й кількох хвилин, як Соломія вже була готова. А доки до ефіру залишався вільний час, вирішили пофотографуватися у студії на фоні найбільшого в Україні мультимедійного екрану та фірмових кришталевих декорацій програми "ТСН. Особливе".

Гості мали змогу зайти до студії навіть під час прямого ефіру (правда, попередньо вимкнувши телефони).

Коли випуск "ТСН. Особливе" закінчився, дружня компанія пішла пити каву зі смаколиками. І тут "френди" вже себе не стримували - і професійні секрети вивідували, і хто такий її частий супутник Роман Баянд, навіть про кросівки від Юдашкіна згадали.

Відповіді Соломії Вітвіцької на найцікавіші питання від прихильників читайте вже зовсім скоро на офіційному сайті 1+1.

P.S. На момент написання цього матеріалу прихильникив сторінки Соломії Вітвіцької у Facebook було вже 30 346.