Соломія Вітвіцька вийде на подіум UkrainianFashionWeek

Соломія Вітвіцька вийде на подіум UkrainianFashionWeek

Соломія Вітвіцька вийде на подіум Українського тижня моди, щоб представити весняну колекцію прикрас "Особлива", створену для Ювелірного Дому Zarina.

Поделиться:

У неділю 10 березня ведуча "ТСН. Особливе" вийде на подіум Ukrainian Fashion Week. Українська Моніка Белуччі, як назвав Соломію відомий дизайнер Роман Баянд, представить весняну колекцію прикрас "Особлива", створену для Ювелірного Дому Zarina.

"Особлива" - лімітована ювелірна колекція Haute Couture. При створенні унікальних прикрас Роман Баянд використовував рідкісні й актуальні в цьому сезоні камені: преніт, празіоліт, хризопраз і гірський кришталь. Прикраси виконано у весняній гаммі ніжно-зелених і рожево-червоних відтінків, обрамлених сірим, чорним і рожевим золотом.

Прем'єра колекції "Особлива" відбудеться у форматі театрального дійства, об'єднуючого моду та ювелірне мистецтво - Jewelry fashion performance ZARINA by Roman BAYAND.

Нагадаємо, нещодавно Ювелірний дім Zarina оголосив про те, що Соломія Вітвіцька стала обличчям весняної колекції "Особлива". На думку Zarina, Соломія якнайкраще уособлює красу української жінки, має власний унікальний і оригінальний стиль. Згідно контракту, ведуча 1+1 протягом року має з'являтися на світських подіях і в ефірі "ТСН.Особліве" виключно в коштовностях з нової колекції.