Соломія Вітвіцька вийшла заміж на найбільшому газоні Києва

Соломія Вітвіцька вийшла заміж на найбільшому газоні Києва

Особливе весілля відбулося на Олімпійському стадіоні, як раз після феєричної перемоги збірної України над французами.

Поделиться:

Особлива ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька та режисер Влад Кочатков захотіли побратися на галявині. І обрали для цього найбільший газон у столиці - поле Олімпійського стадіону.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Президентська ложа Олімпійського стадіону - переповнена. Весільна церемонія відбувається просто на футбольному полі. Соломію - у розкішній кремовій сукні з французького мережива від дизайнера Анастасії Іванової - до імпровізованого вівтаря виводить батько. Сама дизайнерка теж тут - вона свідок на весіллі.

Влад - у шовковій сорочці та костюмі від Соні Моніної - вдягає на руку нареченої обручку з білого золота з діамантами. Гості вибухають оплесками.

Батько Соломії ледь стримує хвилювання.

"Уже дві упаковки валер'янки сьогодні випив. Це гірше, ніж прямий ефір, прямий ефір витримати легше", - ділиться хвилюванням тато Солі.

На весілля прийшли понад 200 гостей. І це лише найближчі друзі.

"Я їй в подарунок привезла величезну подушку свою дизайнерську", - розповідає Анжеліка Рудницька.

Віталій Козловский прийшов з квітами і грошима.

"Я сьогодні подарував їм букет квітів, таких зелених, свіжих тюльпанів і побажав, щоб їх життя було таким же свіжим, зеленим завжди. Окрім квітів подарував такий незначний, але внесок в їхнє майбутнє гніздечко", - говорить співак.

Вітають молодят - вже у ресторані стадіона. Вибором місця церемонії наречена задоволена.

"Це була дуже цікава їдея. Тим паче нам пощастило, може, це наші друзі замовили перемогу України над Францією 2-0, тому зараз тут така позитивна енергетика. Я сподіваюся, що це принесе нам тільки удачу", - розповідає щаслива Соломія Вітвіцька.

Влад постійно її цілує та обіймає. Хоч зізнається - півгодини тому через неї ледь не розплакався.

"Хвилювання я все ж відчував. Але, чесно сказати, коли я стояв разом з Соломією і дивився на її красу, я переживав не хвилювання, мені чомусь плакати хотілося, напевно, від щастя", - зізнається наречений.

Свій перший шлюбний танок закохані виконують під пісню Альоші. Композицію "Я вітрами" співачка написала спеціально для них.

Також на весіллі були музичні сюрпризи від Віталія Козловського, співачки Іларії, Марії Собко та Ганни Ходоровської. А ще презентація робіт самого нареченого - режисер Влад Кочатков нещодавно дебютував як кліпмейкер.

Свято тривало майже до ранку. А вже ввечері молодята з'явилися на глянцевий обкладинці. Великий репортаж з весілля з'явиться у журналі Viva! за тиждень.