Соломія Вітвіцька їде в Грузію як "ідеал української краси"

Соломія Вітвіцька їде в Грузію як "ідеал української краси"

"ТСН. Особливе" на красуня Соломія готують неймовірні прямі включення з-за кордону.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька та команда "ТСН. Особливе" готують неймовірний сюрприз для глядачів. На кілька днів студія особливих новин переїде до Грузії - щоб у прямому ефірі показати усі найцікавіші події Ukrainian Fashion Games, українських днів моди в Тбілісі.

Сама ж Соломія отримала запрошення взяти участь в якості моделі. Напарницею зірки 1+1 стане найвідоміша грузинська модель Кристіна Кіпшидзе. Тримаючись за руки, красуні продефілюють по подіуму - і це стане символом того, що для моди не існує жодних кордонів.

27 квітня дефіле Соломії Вітвіцької анонсує початок українських днів моди в Тбілісі. Особлива ведуча братиме участь у паказі дизайнерки Анастасії Іванової. Для виходу Соломії була створена ексклюзивна сукня.

"Концепція сукні витримана в національних мотивах, в жовто-синіх кольорах, так як Соломія, на мою думку, ідеал української краси! - відкрила секрет дизайнер Анастасія Іванова. - Сукня виготовлена з найніжнішої шифонової тканини яскравого блакитного кольору. Після примірки ми вирішили задекорувати пасок та низ сукні розшитими вручну жовтими квітами, завдяки яким вбрання наче "оживає" під час руху".

Сюжети програми "ТСН. Особливе" також будуть присвячені моді та сонячній Грузії. Так глядачі дізнаються особливі новини від Ніно Катамадзе, Вахтанга Кікабідзе, Кахи Каладзе, а ще будуть прямі включення зі студії open air і навіть спеціальна модна екскурсія від Соломії та дизайнерів по мальовничому місту.

Дивіться модні ефіри "ТСН. Особливе" з Грузії з понеділка, 29 квітня, на каналі 1+1. Початок – 16:45.