Соломія Вітвіцька закликає дарувати на день народження книжки замість квітів

Соломія Вітвіцька закликає дарувати на день народження книжки замість квітів

Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН.Особливе на 1+1, в цю неділю, 16 червня, буде знову святкувати своє 18-ліття.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН.Особливе на 1+1, в цю неділю, 16 червня, буде знову святкувати своє 18-ліття. Іменинниця вирішила змінити традицію приймати у цей день багато квітів від шанувальників та друзів. Замість букетів Соломія попросила дарувати їй українські дитячі книжки. Зібрану літературу телеведуча передасть дітям, які зростають без мам, із самотніми татусями. Це особливо актуально у час літніх канікул. Нерідко в таких родинах виховуються по кілька дітей, а також діти-інваліди. Акцію Соломія реалізує спільно з громадською організацією "Об'єднання батьків-одинаків України". Про це телеведуча оголосила на сторінці Facebook. Крім того, Соломія закликає всіх іменників наслідувати її приклад, тоді й діткам можна допомогти, і якісну дитячу українську книжку підтримати.

"Я вважаю, що кошти, які витрачаються на квіти, які потім усе одно зів'януть, можна витратити краще і правильніше. Мені на день народження завжди дарують оберемки красивих квітів. І я закликаю цього разу і на майбутнє ті ж гроші витратити на добрі українські дитячі книжки, які ми разом зможемо передати діткам самотніх татусів.

Я прагну звернути увагу суспільства на цю актуальну та болючу тему, - таким діткам потрібна особлива увага, адже вони ростуть без маминої ласки. Самотнім татусям нелегко в нашому суспільстві і працювати, і виховувати малечу, їх тільки зовсім недавно, у травні цього року, Законом України зрівняли у правах із самотніми мамами. Робити добро разом легко!".