Спортивні Вітвіцька та Анатоліч покажуть школярам чемпіонську зарядку

Спортивні Вітвіцька та Анатоліч покажуть школярам чемпіонську зарядку

Соломія Вітвіцька та Анатолій Анатоліч узяли участь у зйомках навчального відео авторської зарядки олімпійського призера з плавання Дениса Силантьєва.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька та ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч узяли участь у зйомках навчального відео авторської зарядки олімпійського призера з плавання Дениса Силантьєва "Ставай чемпіоном".

Комплекс вправ "Ставай чемпіоном" Денис Силантьєв розробив для школярів, а також для дітей з фізичними вадами. Зовсім скоро диски із зарядкою буде направлено в навчальні заклади для учнів старших класів.

Зарядка була апробована в університеті імені Б.Грінченка і затверджена Департаментом освіти й науки м.Київ. Проект реалізовано за підтримки НСК "Олімпійський".

Гасло проекту: "Зарядка - це стиль життя". Також у записі вправ взяли участь співачка Маша Собко, юні спортсмени A.R. Money boys з київської школи № 75 і генеральний директор НСК "Олімпійський" Сергій Симак.

Ідея соціального проекту "Ставай чемпіоном" народилася після встановлення світового рекорду наймасовішої ранкової зарядки "День Чемпіона" у 2012 році на Оболонській набережній, де зібралося понад 15 тисяч людей.