Спортивний Сенічкін запрошує усіх на фітнес-уікенд

Спортивний Сенічкін запрошує усіх на фітнес-уікенд

Ведучий "Сніданку з 1+1" стане спеціальним гостем FITNess WEEKend, де зберуться усі фанати спорту та здорового способу життя.

Поделиться:

Ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін стане спеціальним гостем FITNess WEEKend, де зберуться усі фанати спорту та здорового способу життя.

FITNess WEEKend - це 4-годинний інтенсив з тренуваннями, лекціями та спілкуванням зі спортсменами. Руслан Сенічкін, котрий вже два місяці на очах у всієї країни перетворюється на справжнього атлета, з готовністю візьме участь у заході.

Нагадаємо, ведучий "Сніданку з 1+1" оголосив війну зайвим кілограмам. Він інтенсивно тренується, а також перейшов на здорове харчування. Щоп'ятниці в прямому ефірі "Сніданку з 1+1" відбувається контрольне зважування. Руслан Сенічкін вже схуд на 8 кг і став значно стрункішим.

"Так, на спеціальних таблетках та препаратах за такий час можна скинути і 15 кг. Але я граю чесно! Тренуваня, тренування й ще раз тренування! - говорить Руслан. - А під час тренувань жирова маса зменшується, але мязові тканини навпаки збільшують свою масу, а відповідно й вагу. Щодо їжі, то протягом 2 місяців я їм тільки рибу та овочі, відмовився повністю від важкої їжі, мяса".

FITNess WEEKend відбудеться у Києві в суботу 27 квітня. Подробиці дізнайтеся тут.