Стало відоме ім'я третього тренера "Голосу країни-6"

Стало відоме ім'я третього тренера "Голосу країни-6"

Ним стала популярна українська співачка.

Поделиться:

Сьогодні, 31 грудня, стало відоме ім'я нового тренера шостого сезону шоу "Голос країни" на "1+1". Ним стала популярна українська співачка і тренер попередніх сезонів проекту Тіна Кароль.

У новорічний вечір в ефірі телеканалу "1+1" вийшов ролик з трьома тренерами "Голосу країни-6": Тіною Кароль, Потапом та Іваном Дорном.

Тіна Кароль вже вп'яте посяде у тренерському кріслі у вокальних проектів "1+1". В арсеналі артистки вже є дві заповітні статуетки - її підопічний Антон Копитін став переможцем п'ятого сезону "Голосу країни", отримавши від телеканалу "1+1" кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.

А підопічний Кароль та переможець проекту "Голос Діти-2" Ромчик Сасанчин отримав свій перший кліп від "1+1 Продакшн" та пісню "Мамина зірка" від тренера.

Хто стане четвертим тренером, продюсери проекту поки не розголошують, а у відео видно тільки порожнє четверте червоне крісло.

Нагадаємо, основними особливостями шостого сезону проекту "Голос країни" стане інтернаціональний склад учасників, новий тренерський склад, до якого увійдуть улюблені українські зірки. Вперше в історії проекту глядачі побачать залаштунки шоу, почують як культові світові хіти, так і музику, створену в Україні. Учасники проекту зламають всі стереотипи, адже вони мають не просто потужний голос, а й власний музичний світогляд.

Крім того, в постановках шостого сезону проекту "Голос країни" творча група проекту задіє найсучасніші технології, новітні спецефекти і масштабні декорації. На сцені Голосу країни" покажуть найбільш яскраві номери за всю історію проекту.

Новости по теме