Степан Казанін із "Кварталу" фарбує нігті заради жінки

Степан Казанін із "Кварталу" фарбує нігті заради жінки

Зйомки пародії на серіал "Шерлок" тривають

Поделиться:

Актори "Кварталу 95" завжди охоче приміряють на себе нові образи. Так, Степан Казанін на сцені майстерно грає жінок, тож і під час зйомок пародії на серіал "Шерлок",  чудово дає раду своїй місіс Хадсон, пише kp.ua.

"Окрім мене, ніхто або не вміє, або боїться на себе приміряти жіночий образ. Адже до спідниці ще ж і гуморок якийсь потрібно додати, - розповідає про персонажа Казанін. - Але тут все ще серйозніше. У мене і перука, і грим, і навіть манікюр!"

На місіс Хадсон Степана перетворюють хвилин 40. А, якщо знімальні дні - поспіль, то Казаніна просять після зміни не змивати нігті. Якось актор згодився допомогти гримерам і того ж вечора потрапив у незручну ситуацію.

"Було разочок, - усміхаючись, зізнається Степан. - Пивка купував. Карткою розплачувався, а на мене відразу здивовані погляди. Але коментарів не було, слава богу. Молодший син, коли побачив перший раз, трошки був шокований. Він сам вічно обмальований фломастерами і олівцями, але щоб нігті - такого він ще не бачив. Я пояснив, що це для зйомок, так треба, однак наступного дня все ж нігті змив".

Пародійний серіал "Шерлох" дивіться на каналі "1+1" вже цієї осені.