Столик Олі Фреймут з'явився в Чернівцях!

Столик Олі Фреймут з'явився в Чернівцях!

Ведуча каналу 1+1 Ольга Фреймут продовжує покращувати ресторанний світ і розвиває проект, аналогів якому немає в Україні.

Поделиться:

Ведуча каналу 1+1 Ольга Фреймут продовжує покращувати ресторанний світ і розвиває проект, аналогів якому немає в Україні.

Цього року в найкращих ресторанах країни почали з'являтися іменні столики Ольги Фреймут. Це особливий "острівець", де якість, сервіс і смак стали справжнім культом. Презентація ресторанного проекту Ольги відбулася ще в квітні, в ресторанах Одеси.

А 22 травня Ольга відкрила третій "Столик Олі Фреймут" -  в ресторані "Аристократ" у Чернівцях.

"Аристократ" у Чернівцях - мій давній приятель. Бо його створили мої друзі - родина Українців, працьовитих і високоморальних. Це місце несе історичну цінність. В ресторані подають стародавні буковинські страви, створені чоловіками - кухарями. "Аристократ" - чепурун і місце, де люблю їсти я. Тому мені за честь запросити вас за "Столик Олі Фреймут", єдиний на Буковині" - зізнається Ольга.

Меню для ресторану Фреймут розробляла разом з іменитим французьким кухарем - Еммануелем Соаресом, послідовником знаменитого Алена Дюкасса. Всі страви готуються виключно із українських продуктів. А окрім їжі будуть подавати емоції – для кожної страви буде створено особливу атмосферу.

"Столики Олі Фреймут" - це ще й благодійний проект, який дозволить ведучій надавати допомогу одиноким матерям.

"Фонд Ольги Фреймут" має на меті допомогу одиноким матерям. Я сама виховую доньку Злату і знаю, як нелегко самотній жінці. Нас вже готові підтримати багато партнерів, і я дуже сподіваюся, що спільними зусиллями ми багато чого зуміємо" - поділилася Оля.