Судді визначили найкращих учасників у кожній категорії (ВІДЕО)

Судді визначили найкращих учасників у кожній категорії (ВІДЕО)

Глядачі знову побачили на одній сцені усі таланти проекту.

Поделиться:

Глядачі знову побачили на одній сцені маленьких гігантів, які показали найяскравіші і улюблені номери проекту.

Незважаючи на те, що переможцем шоу стала команда Дантеса, під час гала-концерту учасники боролися за звання найкращого у своїх категоріях: вокал, хореографія та оригінальний жанр.

Танцюристи та вокалісти показали спільні номери, а маленькі представники оригінального жанру отримали можливість поставити свої запитання суддям шоу Наталі МогилевськійОлені Шоптенко та Юрію Горбунову.

Так, підопічна Володимира Горянського Єва Коцюба запитала Наталю Могилевську, яке ім'я вона вибере для своєї майбутньої дитини. І зіркова суддя пообіцяла маленькій блондинці, що назве доньку на її честь - Євою.

Другий шанс на проекті отримали й танцівниці Єва Усова та Анастасія Білоус з команди Ольги Фреймут. Разом із ними у змагання повернулася наймолодша пара Вікторія Смитанюк та Микита Малкі з команди Насті Каменмьких. А конкуренцію їм склали досвідчені вихованці Дантеса Валерія Цвіркунова і Влад Михайленко.

Право змагатися за звання найкращого співака отримали Катя БойкоОлександр Подолян та Софія Бондаренко
У оригінальному жанрі Єва Коцюба знову намагалася заговорити Марка Терентьєва та Женю Лебедина.

Кубок найкращого вокаліста першого сезону "Маленьких гігантів" отримав Олександр Подолян. Найкращою танцювальною парою проекту стали Влад Михайленко і Лера Цвіркунова. У оригінальному жанрі серед усіх дітей, що брали участь у проекті, Юрій Горбунов відзначив Женю Лебедина.

Нагадаємо, телеканал "1+1" вже оголосив про старт кастингу другого сезону "Маленьких гігантів", заявку на який можна заповнити тут.

Новости по теме